menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
The guru story

Фуд Гуру Доо е основано од Роберт Мишовски, Андреј Евтимов и Грегор Ников во почетокот на 2020 година. Идејата беше да се создаде платформа за нарачка и достава на храна со подобра визуелна презентација на производите која им дозволува на корисниците да го видат точно она што го купуваат.

Во развојот на компанијата, Роберт Мишовски беше креаторот на дигиталниот продукт, паралелно развивајќи го веб дизајнот, технологијата и стратегиите за маркетинг, додека Грегор Ников беше одговорен за логистиката за достава, Андреј Евтимов за продажба и развој на операциите во компанијата.

Одговорноста за брендот, маркетинг дизајнот и copyright-от следува на Васил Шемковски, кој од првите денови беше вклучен во целосниот развој на идејата за компанијата и продуктот.

close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk