menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Бургери
Бургери со пилешко
Салата
Гиро
Врап
Сендвич
Тост
Помфрит
Пакети
S оброци
Hamburger
Hamburger
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
120.00 ДЕН.
Double Burger
Double Burger
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
210.00 ДЕН.
Chicken burger
Chicken burger
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
130.00 ДЕН.
Crispy Twiggy Burger
Crispy Twiggy Burger
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
130.00 ДЕН.
Cheese Chicken Burger
Cheese Chicken Burger
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
150.00 ДЕН.
Finger Burger
Finger Burger
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
130.00 ДЕН.
Цезар салата
Цезар салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
170.00 ДЕН.
Crispy салата
Crispy салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
170.00 ДЕН.
Гиро пита
Гиро пита
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
15 МИН.
160.00 ДЕН.
Caesar врап
Caesar врап
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
140.00 ДЕН.
Crispy врап
Crispy врап
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
150.00 ДЕН.
Клуб Сендвич
Клуб Сендвич
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
170.00 ДЕН.
Вегетаријански клуб сендвич
Вегетаријански клуб сендвич
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
170.00 ДЕН.
Екстра клуб сендвич
Екстра клуб сендвич
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
210.00 ДЕН.
Основен тост
Основен тост
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
110.00 ДЕН.
Капри
Капри
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
130.00 ДЕН.
Комбиниран тост
Комбиниран тост
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
140.00 ДЕН.
Пепероне тост
Пепероне тост
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
130.00 ДЕН.
Порција помфрит
Порција помфрит
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
80.00 ДЕН.
Помфрит додаток
Помфрит додаток
kapazvezda
3.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
40.00 ДЕН.
Пилешки прсти + тартар сос
Пилешки прсти + тартар сос
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
140.00 ДЕН.
Hamburger + помфрит + Кола кола
Hamburger + помфрит + Кола кола
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
180.00 ДЕН.
Chicken Burger + помфрит + Кока кола
Chicken Burger + помфрит + Кока кола
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
190.00 ДЕН.
Crispy Twiggy Burger + помфрит + Кока кола
Crispy Twiggy Burger + помфрит + Кока кола
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
190.00 ДЕН.
Cheese Burger + помфрит + Кока Кола
Cheese Burger + помфрит + Кока Кола
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
200.00 ДЕН.
Finger burger + помфрит + Кока Кола
Finger burger + помфрит + Кока Кола
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
190.00 ДЕН.
Гиро + Кока Кола
Гиро + Кока Кола
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
180.00 ДЕН.
Цезар врап + помфрит + Кока Кола
Цезар врап + помфрит + Кока Кола
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
200.00 ДЕН.
Double Burger + Помфрит + Кока Кола
Double Burger + Помфрит + Кока Кола
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
270.00 ДЕН.
Пилешки прсти 200гр. + Помфрит + Кока Кола
Пилешки прсти 200гр. + Помфрит + Кока Кола
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
190.00 ДЕН.
Crispy врап + помфрит + Кока Кола
Crispy врап + помфрит + Кока Кола
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
210.00 ДЕН.
S Hamburger
S Hamburger
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
80.00 ДЕН.
S Hamburger + помфрит + Кока кола
S Hamburger + помфрит + Кока кола
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
130.00 ДЕН.
S cheesburger
S cheesburger
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
15 МИН.
90.00 ДЕН.
S Cheese Burger + помфрит + Кока кола
S Cheese Burger + помфрит + Кока кола
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
140.00 ДЕН.
S Crispy Twiggy Burger
S Crispy Twiggy Burger
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
15 МИН.
90.00 ДЕН.
S Crispy Twiggy Burger + помфрит + Кока кола
S Crispy Twiggy Burger + помфрит + Кока кола
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
140.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk