menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Бургери
Тост
Сендвич
Хот дог
Бургери со пилешко
Хамбургер
Хамбургер
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
125.00 ДЕН.
Чизбургер
Чизбургер
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
140.00 ДЕН.
Бејкен
Бејкен
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
145.00 ДЕН.
Биг Мек
Биг Мек
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
175.00 ДЕН.
Goodnest Бургер
Goodnest Бургер
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
185.00 ДЕН.
Класик Чикен
Класик Чикен
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
20 МИН.
135.00 ДЕН.
Чикен Чиз
Чикен Чиз
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
150.00 ДЕН.
Бејкен Чикен
Бејкен Чикен
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
155.00 ДЕН.
Goodnest Чикен
Goodnest Чикен
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
195.00 ДЕН.
Тост со Шунка
Тост со Шунка
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
130.00 ДЕН.
Тост со Пилешка Шунка
Тост со Пилешка Шунка
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
130.00 ДЕН.
Тост со Свински Врат
Тост со Свински Врат
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
1,500.00 ДЕН.
Тост со Сланина
Тост со Сланина
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
150.00 ДЕН.
Тост со Кулен
Тост со Кулен
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
160.00 ДЕН.
Комбинирани Сендвичи
Комбинирани Сендвичи
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
145.00 ДЕН.
Сендвич со Виршла
Сендвич со Виршла
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
100.00 ДЕН.
Криспи Класик
Криспи Класик
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
140.00 ДЕН.
Криспи Бејкен
Криспи Бејкен
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
160.00 ДЕН.
Криспи Чиз
Криспи Чиз
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
155.00 ДЕН.
Goodnest Криспи
Goodnest Криспи
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
200.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk