menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Гиро
Свинско
Десерти
Сокови
Свинско Гиро
Свинско Гиро
kapazvezda
4.41 (27 оценки)
tendzere
15 МИН.
200.00 ДЕН.
Пилешко Гиро
Пилешко Гиро
kapazvezda
4.83 (12 оценки)
tendzere
15 МИН.
200.00 ДЕН.
Гиро Порција
Гиро Порција
kapazvezda
2.88 (8 оценки)
tendzere
15 МИН.
310.00 ДЕН.
Суфлаки Пита
Суфлаки Пита
kapazvezda
3.50 (2 оценки)
tendzere
15 МИН.
190.00 ДЕН.
Суфлаки Порција
Суфлаки Порција
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
15 МИН.
310.00 ДЕН.
Меден Колач
Меден Колач
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
15 МИН.
100.00 ДЕН.
Пијалоци
Пијалоци
kapazvezda
5.00 (3 оценки)
tendzere
5 МИН.
60.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk