menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Салати
Пијалоци
Сити Хамбургер
Сити Хамбургер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
160.00 ДЕН.
Хамбургер
Хамбургер
kapazvezda
3.67 (3 оценки)
tendzere
25 МИН.
120.00 ДЕН.
Киоск Бургер
Киоск Бургер
kapazvezda
4.83 (6 оценки)
tendzere
25 МИН.
150.00 ДЕН.
Дупли Чедар Бургер
Дупли Чедар Бургер
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
25 МИН.
260.00 ДЕН.
Умами Бургер
Умами Бургер
kapazvezda
5.00 (4 оценки)
tendzere
25 МИН.
310.00 ДЕН.
Мексико Бургер
Мексико Бургер
kapazvezda
4.00 (1 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Чимичури Бургер
Чимичури Бургер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Пилешки Стек Бургер
 Пилешки Стек Бургер
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
25 МИН.
120.00 ДЕН.
Крцкаво Пилешко Бургер
 Крцкаво Пилешко Бургер
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
170.00 ДЕН.
Пилешки Сити Бургер
Пилешки Сити Бургер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
160.00 ДЕН.
Чикенбургер
Чикенбургер
kapazvezda
4.50 (2 оценки)
tendzere
25 МИН.
170.00 ДЕН.
Италијански Бургер
Италијански Бургер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
210.00 ДЕН.
Вегибургер
Вегибургер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
160.00 ДЕН.
Веги Врап
Веги Врап
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
170.00 ДЕН.
Телешки Врап
Телешки Врап
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
25 МИН.
180.00 ДЕН.
Пилешки Врап
Пилешки Врап
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
170.00 ДЕН.
Криспи Врап
Криспи Врап
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
190.00 ДЕН.
Мексико Врап
Мексико Врап
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
240.00 ДЕН.
Туна Врап
Туна Врап
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
210.00 ДЕН.
Телешка салата
Телешка салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
230.00 ДЕН.
Пилешка салата
Пилешка салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
210.00 ДЕН.
Криспи салата
Криспи салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
210.00 ДЕН.
Туна салата
Туна салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
230.00 ДЕН.
Кока Кола
Кока Кола
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
60.00 ДЕН.
Скопско Пиво
Скопско Пиво
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
70.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk