menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Бејгл
Омлет
Смути
Авокадо бејгл
Авокадо бејгл
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
190.00 ДЕН.
Сланина & јајце бејгл
Сланина & јајце бејгл
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
190.00 ДЕН.
Италијански салами бејгл
Италијански салами бејгл
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Пршуто бејгл
Пршуто бејгл
kapazvezda
3.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Капрезе бејгл
Капрезе бејгл
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Лосос бејгл
Лосос бејгл
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
240.00 ДЕН.
Мистер Крок бејгл
Мистер Крок бејгл
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Шеф бејгл
 Шеф бејгл
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Тост бејгл
Тост бејгл
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
120.00 ДЕН.
Омлет со Шунка & кашкавал
Омлет со Шунка & кашкавал
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Омлет со сланина & сирење
Омлет со сланина & сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Омлет попај
Омлет попај
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
190.00 ДЕН.
Омлет со повеќе вида на сирење
Омлет со повеќе вида на сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Традиционален омлет
Традиционален омлет
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Италијански омлет
Италијански омлет
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Baeggel тавче
Baeggel тавче
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Кајгана
Кајгана
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Доручек смути
Доручек смути
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Зелено смути
Зелено смути
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Јагода кокос смути
Јагода кокос смути
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
160.00 ДЕН.
Чоколадно смути
Чоколадно смути
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
160.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk