menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Салата
Суши
Азиско
Свежа Салата
Свежа Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
210.00 ДЕН.
Kani Салата
Kani Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Wafu Салата
Wafu Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Авокадо Салата
Авокадо Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
High Roll-er Суши
High Roll-er Суши
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
30 МИН.
340.00 ДЕН.
Rock'n Roll Суши
Rock'n Roll Суши
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
30 МИН.
340.00 ДЕН.
Roll-s Royce Суши
Roll-s Royce Суши
kapazvezda
5.00 (8 оценки)
tendzere
30 МИН.
340.00 ДЕН.
Roll-ing Stones Суши
Roll-ing Stones Суши
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
320.00 ДЕН.
Лосос Гун Кан (минимум 3 парчиња)
Лосос Гун Кан (минимум 3 парчиња)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
150.00 ДЕН.
Туна Гун Кан (минимум 3 парчиња)
Туна Гун Кан (минимум 3 парчиња)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
150.00 ДЕН.
Пикантен Гун Кан Ракчиња (минимум 3 парчиња)
Пикантен Гун Кан Ракчиња (минимум 3 парчиња)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
150.00 ДЕН.
Лосос Мини Суши (минимум 2 парчиња)
Лосос Мини Суши (минимум 2 парчиња)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Туна Мини Суши (минимум 2 парчиња)
Туна Мини Суши (минимум 2 парчиња)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Ракчиња Мини Суши (минимум 2 парчиња)
Ракчиња Мини Суши (минимум 2 парчиња)
kapazvezda
5.00 (3 оценки)
tendzere
0 МИН.
220.00 ДЕН.
Лосос Суши Корнет (минимум 3 парчиња)
Лосос Суши Корнет (минимум 3 парчиња)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
190.00 ДЕН.
Туна Корнет Суши (минимум 3 парчиња)
Туна Корнет Суши (минимум 3 парчиња)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
190.00 ДЕН.
Ракчиња Корнет Суши (минимум 3 парчиња)
Ракчиња Корнет Суши (минимум 3 парчиња)
kapazvezda
5.00 (5 оценки)
tendzere
30 МИН.
190.00 ДЕН.
California Rolls - 8 парчиња
California Rolls - 8 парчиња
kapazvezda
5.00 (6 оценки)
tendzere
30 МИН.
370.00 ДЕН.
Tuna Maki Tempura - 8 парчиња
Tuna Maki Tempura - 8 парчиња
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
460.00 ДЕН.
Salmon Crunch - 8 парчиња
Salmon Crunch - 8 парчиња
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
490.00 ДЕН.
Spider Roll - 8 парчиња
Spider Roll - 8 парчиња
kapazvezda
4.00 (2 оценки)
tendzere
30 МИН.
370.00 ДЕН.
Dragon Roll - 8 парчиња
Dragon Roll - 8 парчиња
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
430.00 ДЕН.
Dynamite Roll - 8 парчиња
Dynamite Roll - 8 парчиња
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
410.00 ДЕН.
Hosomaki Salmon Tempura - 6 парчиња
Hosomaki Salmon Tempura - 6 парчиња
kapazvezda
3.25 (4 оценки)
tendzere
30 МИН.
290.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk