menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Главно јадење
Супа & Прилози
Салата
Пица
Скара
Десерти
Чорба
Мезе
Појадок
Даска Национал
Даска Национал
kapazvezda
4.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
350.00 ДЕН.
Национал Ордевер
Национал Ордевер
kapazvezda
4.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
250.00 ДЕН.
Овчо Сирење
Овчо Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
120.00 ДЕН.
Урнебес Салата
Урнебес Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
160.00 ДЕН.
Пилешка Салата
Пилешка Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
210.00 ДЕН.
Телешка Салата
Телешка Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
250.00 ДЕН.
Печурки Салата
Печурки Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Таратур
Таратур
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
120.00 ДЕН.
Чорба од Домати
Чорба од Домати
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Говедска Супа
Говедска Супа
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Пилешка Чорба
Пилешка Чорба
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Пилешка Крем Чорба
Пилешка Крем Чорба
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Телешка Чорба
Телешка Чорба
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Потаж од Зарзават
Потаж од Зарзават
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Потаж од Печурки
Потаж од Печурки
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Лазања
Лазања
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Тортелини со Бел Сос
Тортелини со Бел Сос
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
350.00 ДЕН.
Шпагети Болоњезе
Шпагети Болоњезе
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
270.00 ДЕН.
Шпагети Миланез
Шпагети Миланез
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
270.00 ДЕН.
Шпагети Фунги
Шпагети Фунги
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
280.00 ДЕН.
Макарони со Сирење
Макарони со Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Салата од Морски Плодови
Салата од Морски Плодови
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
400.00 ДЕН.
Салата со Лигњи
Салата со Лигњи
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Октопод Салата
Октопод Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
500.00 ДЕН.
Морски Коктел
Морски Коктел
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
800.00 ДЕН.
Лигњи на Жар
Лигњи на Жар
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
450.00 ДЕН.
Полнети Лигњи
Полнети Лигњи
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
450.00 ДЕН.
Национал Тава
Национал Тава
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
480.00 ДЕН.
Национал Грне
Национал Грне
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
480.00 ДЕН.
Македонска Тава
Македонска Тава
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
480.00 ДЕН.
Аргатска Закуска
Аргатска Закуска
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
480.00 ДЕН.
Вардарско Грне
Вардарско Грне
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
480.00 ДЕН.
Скопска Вешалица
Скопска Вешалица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
380.00 ДЕН.
Плескавица Национал
Плескавица Национал
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Национал Пица
Национал Пица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
350.00 ДЕН.
Капричиоза
Капричиоза
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Диавола Пица
Диавола Пица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
320.00 ДЕН.
Маргарита
Маргарита
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
280.00 ДЕН.
Рио Маре Пица
Рио Маре Пица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
320.00 ДЕН.
Везувио Пица
Везувио Пица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
290.00 ДЕН.
Вегетаријана Пица
Вегетаријана Пица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
290.00 ДЕН.
Свински Увијач
Свински Увијач
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
220.00 ДЕН.
Вешалица
Вешалица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Кременадла
Кременадла
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
190.00 ДЕН.
Свински Ражнич
Свински Ражнич
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
190.00 ДЕН.
Колбас
Колбас
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
190.00 ДЕН.
Јунешки Џигер
Јунешки Џигер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Плескавица
Плескавица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Пилешки Стек
Пилешки Стек
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Чадена Вешалица
Чадена Вешалица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Мешано Месо на Жар
Мешано Месо на Жар
kapazvezda
3.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
380.00 ДЕН.
Полнета Вешалица
Полнета Вешалица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
250.00 ДЕН.
Шарска Плескавица
Шарска Плескавица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Дипломатски Ражнич
Дипломатски Ражнич
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Шашлинг
Шашлинг
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Грав Тавче
Грав Тавче
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
100.00 ДЕН.
Динстан Ориз
Динстан Ориз
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
80.00 ДЕН.
Морков на Путер
Морков на Путер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
100.00 ДЕН.
Помфрит
Помфрит
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
120.00 ДЕН.
Нафора
Нафора
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
120.00 ДЕН.
Макало
Макало
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Пинџур
Пинџур
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Ајвар
Ајвар
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Шопска Салата
Шопска Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Македонска Салата
Македонска Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Селска Салата
Селска Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Егејска Салата
Егејска Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Мешана Салата
Мешана Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Мимоза Салата
Мимоза Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Грав Салата
Грав Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
120.00 ДЕН.
Компир Салата
Компир Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
120.00 ДЕН.
Пиперки Салата
Пиперки Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
120.00 ДЕН.
Сезонска Туршија
Сезонска Туршија
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
120.00 ДЕН.
Цезар Салата
Цезар Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Рукола Салата
Рукола Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Туна Салата
Туна Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Моцарела Салата
Моцарела Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Национал Салата
Национал Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Палачинки Национал
Палачинки Национал
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Овошна Салата
Овошна Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Парче Баклава
Парче Баклава
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
120.00 ДЕН.
Секси Салата
Секси Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Парче Штрудла
Парче Штрудла
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
100.00 ДЕН.
Туфакија
Туфакија
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
120.00 ДЕН.
Пиперка Парче Блага
Пиперка Парче Блага
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
30.00 ДЕН.
Млад кромид парче
Млад кромид парче
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
30.00 ДЕН.
Лепиња
Лепиња
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
30.00 ДЕН.
Конзуме супа
Конзуме супа
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Зелен Ордевер
Зелен Ордевер
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Топка кајмак (50 гр.)
Топка кајмак (50 гр.)
kapazvezda
4.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
80.00 ДЕН.
Ладна закуска
Ладна закуска
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Кавијар
Кавијар
kapazvezda
4.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
550.00 ДЕН.
Пршута
Пршута
kapazvezda
4.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Тартар бифтек
Тартар бифтек
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
750.00 ДЕН.
Кашкавал Кораб
Кашкавал Кораб
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
250.00 ДЕН.
Бекендекс
Бекендекс
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Хемендекс
Хемендекс
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Киевска пирошка
Киевска пирошка
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Печурки на жар
Печурки на жар
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Похован кашкавал
Похован кашкавал
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Сирење на скара
Сирење на скара
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Сарма од зелка (парче)
Сарма од зелка (парче)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
60.00 ДЕН.
Сарма од лозов лист (парче)
Сарма од лозов лист (парче)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
60.00 ДЕН.
Поховани тиквици
Поховани тиквици
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Полнета пиперка со урда
Полнета пиперка со урда
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Бакардан
Бакардан
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
190.00 ДЕН.
Баница (парче)
Баница (парче)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
90.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk