menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Главно јадење
Салата
Салати
Десерти
Лепче
Гравче
Гравче
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
130.00 ДЕН.
Ориз
Ориз
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
130.00 ДЕН.
Пире
Пире
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
130.00 ДЕН.
Ќофте
Ќофте
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
35.00 ДЕН.
Салата со цвекло и кромид
Салата со цвекло и кромид
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
130.00 ДЕН.
Табуле
Табуле
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Фреска Салата
Фреска Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
80.00 ДЕН.
Лешник гранола
Лешник гранола
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
30.00 ДЕН.
Кикирки гранола
Кикирки гранола
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
30.00 ДЕН.
Бадем гранола
Бадем гранола
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
30.00 ДЕН.
Кокос
Кокос
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
30.00 ДЕН.
Лепче
Лепче
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
25.00 ДЕН.
Kомпир со сусам и рузмарин
Kомпир со сусам и рузмарин
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
130.00 ДЕН.
Летна Манџа
Летна Манџа
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
140.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk