menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Апетисани
Кикиритки
Кикиритки
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
25.00 ДЕН.
Сончоглед
Сончоглед
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
25.00 ДЕН.
Семки
Семки
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
45.00 ДЕН.
Макадамија
Макадамија
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
250.00 ДЕН.
Микс Печени Апетисани
Микс Печени Апетисани
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
90.00 ДЕН.
Бразилски Ореви
Бразилски Ореви
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
110.00 ДЕН.
Лешник
Лешник
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
90.00 ДЕН.
Бадем
Бадем
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
90.00 ДЕН.
Печен Солен Ф'стак
Печен Солен Ф'стак
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
100.00 ДЕН.
Индиски Ореви
Индиски Ореви
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
90.00 ДЕН.
Микс Сирови Апетисани
Микс Сирови Апетисани
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
85.00 ДЕН.
Печена пченка
Печена пченка
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
40.00 ДЕН.
Леблебија
Леблебија
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
40.00 ДЕН.
Кралска Урма
Кралска Урма
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
120.00 ДЕН.
Кајсија Сушена
Кајсија Сушена
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
75.00 ДЕН.
Смоква сушена
Смоква сушена
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
80.00 ДЕН.
Сушено Грозје
Сушено Грозје
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
35.00 ДЕН.
Гоџи Бобинки
Гоџи Бобинки
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
120.00 ДЕН.
Интегрални Грисини
Интегрални Грисини
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
25.00 ДЕН.
Ореви
Ореви
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
75.00 ДЕН.
Наут
Наут
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
30.00 ДЕН.
Семе
Семе
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
30.00 ДЕН.
Сушено Овошје
Сушено Овошје
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
60.00 ДЕН.
Кандиран Ѓумбир
Кандиран Ѓумбир
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
75.00 ДЕН.
Алва со мелен ф'стак и чоколадо
Алва со мелен ф'стак и чоколадо
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
150.00 ДЕН.
Локум со Ф'стак
Локум со Ф'стак
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
225.00 ДЕН.
Мед со Апетисани
Мед со Апетисани
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
500.00 ДЕН.
Сос од Калинка
Сос од Калинка
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
300.00 ДЕН.
Црно семе во течност
Црно семе во течност
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
550.00 ДЕН.
Киноа
Киноа
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
80.00 ДЕН.
Цимет Стапчиња
Цимет Стапчиња
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
80.00 ДЕН.
Рогач Сушен
Рогач Сушен
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
85.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk