menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Пица
Паста
Пица Маргарита
Пица Маргарита
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Пица Пеперони
Пица Пеперони
kapazvezda
4.67 (3 оценки)
tendzere
30 МИН.
160.00 ДЕН.
Пица Кватро Формаџи
Пица Кватро Формаџи
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Пица Капричиоза
Пица Капричиоза
kapazvezda
5.00 (3 оценки)
tendzere
30 МИН.
160.00 ДЕН.
Пица Кватро Стаџиони
Пица Кватро Стаџиони
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Пица Пршуто
Пица Пршуто
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Пица Веге
Пица Веге
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
160.00 ДЕН.
Пица Зукини Гарден
Пица Зукини Гарден
kapazvezda
4.50 (2 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Пица Три Колори
Пица Три Колори
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Бела Пица
Бела Пица
kapazvezda
4.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
160.00 ДЕН.
Пица Феферони
Пица Феферони
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
160.00 ДЕН.
Паста Фунги
Паста Фунги
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Паста Болоњезе
Паста Болоњезе
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
190.00 ДЕН.
Паста Карбонара
Паста Карбонара
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
190.00 ДЕН.
Паста Але Олио
Паста Але Олио
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Паста Базилико
Паста Базилико
kapazvezda
4.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Паста Кватро Формаџи
Паста Кватро Формаџи
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Пица Туна
Пица Туна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Лазања со Блитва
Лазања со Блитва
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Потпечени Макарони
Потпечени Макарони
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Пица Капрезе
Пица Капрезе
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Бела Пилешка Пица
Бела Пилешка Пица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Паста Пилешко во Кари
Паста Пилешко во Кари
kapazvezda
1.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
210.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk