menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Појадок
Главно јадење
Салата
Скара
Бургери
Сендвич
Десерти
ПРОМО
3 јајца на око со гарнир
3 јајца на око со гарнир
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
3 јајца на око со суџук
3 јајца на око со суџук
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
240.00 ДЕН.
Турски Менемен (Летна Манџа)
Турски Менемен (Летна Манџа)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
330.00 ДЕН.
Турски Појадок за Двајца
Турски Појадок за Двајца
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
1,200.00 ДЕН.
Пилешка Чорба
Пилешка Чорба
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Шопска Салата
Шопска Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Грчка Салата
Грчка Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Мешана Салата
Мешана Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Зелка Салата
Зелка Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Чобан/Македонска Салата
Чобан/Македонска Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Либанска Салата
Либанска Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Протеинска Салата
Протеинска Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
250.00 ДЕН.
Авокадо Салата
Авокадо Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Пилешка Салата
Пилешка Салата
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Капрезе Салата
Капрезе Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Power Салата
Power Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Порција Тиквици
Порција Тиквици
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Порција Модар Патлиџан
Порција Модар Патлиџан
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Ќебап Парче
Ќебап Парче
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
20.00 ДЕН.
10 ќебапи порција со гарнир
10 ќебапи порција со гарнир
kapazvezda
3.25 (4 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
7 ќебапи порција со гарнир
7 ќебапи порција со гарнир
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
5 ќебапи порција со гарнир
5 ќебапи порција со гарнир
kapazvezda
3.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Порција Телешка Плескавица
Порција Телешка Плескавица
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Порција Голема Шарска Плескавица со Додатоци
Порција Голема Шарска Плескавица со Додатоци
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
30 МИН.
340.00 ДЕН.
Пилешки Стек XL
Пилешки Стек  XL
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Батак XL со Гарнир
Батак XL со Гарнир
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Пилешки Ражнич со Гарнир
Пилешки Ражнич со Гарнир
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
320.00 ДЕН.
Телешки Ражнич со Гарнир
Телешки Ражнич со Гарнир
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
430.00 ДЕН.
Американски Ражнич Микс
Американски Ражнич Микс
kapazvezda
1.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
380.00 ДЕН.
Веге Ражнич
Веге Ражнич
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
320.00 ДЕН.
Телешка Кременадла
Телешка Кременадла
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
600.00 ДЕН.
Јунешки Суџук со Гарнир
Јунешки Суџук со Гарнир
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
240.00 ДЕН.
Телешки Џигер со Прелив од Лук и Магдонос
Телешки Џигер со Прелив од Лук и Магдонос
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Мешана Скара 3 Парчиња
Мешана Скара 3 Парчиња
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
600.00 ДЕН.
Бифтек во Путер Сос со Рузмарин
Бифтек во Путер Сос со Рузмарин
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
1,300.00 ДЕН.
Тавче Гравче со Лепиња
Тавче Гравче со Лепиња
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
210.00 ДЕН.
Тавче Гравче со 5 Ќебапи и Лепиња
Тавче Гравче со 5 Ќебапи и Лепиња
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
270.00 ДЕН.
Порција Гирици со Зелен Сос
Порција Гирици со Зелен Сос
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
270.00 ДЕН.
Пилешко со Зеленчук
Пилешко со Зеленчук
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
320.00 ДЕН.
Пилешко во Слатко-кисел Сос
Пилешко во Слатко-кисел Сос
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Пилешки Копанчиња во Сос од Лимон
Пилешки Копанчиња во Сос од Лимон
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Класичен Хамбургер со Помфрит
Класичен Хамбургер со Помфрит
kapazvezda
3.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
270.00 ДЕН.
Турист Црн Бургер
Турист Црн Бургер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
420.00 ДЕН.
Reborn Црвен Бургер
Reborn Црвен Бургер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
430.00 ДЕН.
Сендвич со Шарска
Сендвич со Шарска
kapazvezda
4.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Сендвич со 5 ќебапи
Сендвич со 5 ќебапи
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Сендвич со 7 ќебапи
Сендвич со 7 ќебапи
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
210.00 ДЕН.
Сендвич со 10 ќебапи
Сендвич со 10 ќебапи
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Сендвич со XL Стек/Чикен Бургер
Сендвич со XL Стек/Чикен Бургер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
250.00 ДЕН.
Сендвич со XL Батак
Сендвич со XL Батак
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Сендвич со Суџук
Сендвич со Суџук
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Веге Бургер
Веге Бургер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Додатоци
Додатоци
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
55.00 ДЕН.
Баклава со Ореви/Парче
Баклава со Ореви/Парче
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
80.00 ДЕН.
Баклава Школка
Баклава Школка
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
100.00 ДЕН.
Шеќерпаре Парче
Шеќерпаре Парче
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
70.00 ДЕН.
Овошна Салата
Овошна Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
190.00 ДЕН.
Baby Beef Steak
Baby Beef Steak
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
1,560.00 ДЕН.
Golden 24K Burger
Golden 24K Burger
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
720.00 ДЕН.
Golden 24K Baklava
Golden 24K Baklava
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
480.00 ДЕН.
Golden 24K Beef
Golden 24K Beef
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
1,800.00 ДЕН.
ПРОМО Мешана Скара+2 Баклави
ПРОМО Мешана Скара+2 Баклави
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
1,100.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk