menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Појадок
Главно јадење
Салата
Мезе
Бургери
Пица
Десерти
Јајце на Око со Телешка Пршута или Сланина
Јајце на Око со Телешка Пршута или Сланина
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Омлет со Шунка и Кашкавал
Омлет со Шунка и Кашкавал
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
230.00 ДЕН.
Омлет од Белки и Брокула
Омлет од Белки и Брокула
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
250.00 ДЕН.
Центар Бар Доручек
Центар Бар Доручек
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
310.00 ДЕН.
Потаж од Брокула
Потаж од Брокула
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Авокадо Салата
Авокадо Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
350.00 ДЕН.
Салата со Ракчиња
Салата со Ракчиња
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
370.00 ДЕН.
Туна Салата
Туна Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
320.00 ДЕН.
Цезар Салата
Цезар Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
340.00 ДЕН.
Салата со Киноа
Салата со Киноа
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
310.00 ДЕН.
Салата со Козјо Сирење
Салата со Козјо Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
340.00 ДЕН.
Шопска Салата
Шопска Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
250.00 ДЕН.
Рибни Медаљони
Рибни Медаљони
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
320.00 ДЕН.
Поховани Лигњи
Поховани Лигњи
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
370.00 ДЕН.
Пилешки Прсти
Пилешки Прсти
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
340.00 ДЕН.
Похован Кромид
Похован Кромид
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
280.00 ДЕН.
Крилца во BBQ сос
Крилца во BBQ сос
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Три Вида Колбаси
Три Вида Колбаси
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
370.00 ДЕН.
Пилешка Кесадиља
Пилешка Кесадиља
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
30 МИН.
320.00 ДЕН.
Помфрит
Помфрит
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
210.00 ДЕН.
Помфрит со Сирење
Помфрит со Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
230.00 ДЕН.
Веџис Компир со Пикантен Сос
Веџис Компир со Пикантен Сос
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
230.00 ДЕН.
Компир со Лук
Компир со Лук
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
240.00 ДЕН.
Топено Сирење
Топено Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Макарони со Сирење
Макарони со Сирење
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Начос
Начос
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Чипс Мексикана
Чипс Мексикана
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
280.00 ДЕН.
Солена Палачинка
Солена Палачинка
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
250.00 ДЕН.
Органско Козјо Сирење
Органско Козјо Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Центар Бар Бургер
Центар Бар Бургер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
390.00 ДЕН.
Центар Бар Голем Бургер
Центар Бар Голем Бургер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
440.00 ДЕН.
Бургер со Пилешко Месо
Бургер со Пилешко Месо
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
370.00 ДЕН.
Вегетаријански Бургер (3 бургери порција)
Вегетаријански Бургер (3 бургери порција)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
280.00 ДЕН.
Клуб Сендвич ''Цезар''
Клуб Сендвич ''Цезар''
kapazvezda
4.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
280.00 ДЕН.
Свинско Филе во Сос од Смокви и Печурки
Свинско Филе во Сос од Смокви и Печурки
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
1,000.00 ДЕН.
Пилешка Пармеџана
Пилешка Пармеџана
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
360.00 ДЕН.
Центар Бар Мешана Тава
Центар Бар Мешана Тава
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
500.00 ДЕН.
Пилешко Мохито
Пилешко Мохито
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
380.00 ДЕН.
Салтимбока
Салтимбока
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
400.00 ДЕН.
Пилешко во Кари
Пилешко во Кари
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
370.00 ДЕН.
Пилешки Стек
Пилешки Стек
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
320.00 ДЕН.
Рижото со Зеленчук
Рижото со Зеленчук
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
320.00 ДЕН.
Рижото со Пилешко Месо
Рижото со Пилешко Месо
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
360.00 ДЕН.
Рижото со Ракчиња
Рижото со Ракчиња
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
380.00 ДЕН.
Пица Центар Бар
Пица Центар Бар
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
380.00 ДЕН.
Пица Маргарита
Пица Маргарита
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
290.00 ДЕН.
Пица Везувио
Пица Везувио
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
310.00 ДЕН.
Пица Наполитана
Пица Наполитана
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
310.00 ДЕН.
Пица Капричиоза
Пица Капричиоза
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
320.00 ДЕН.
Пица Калцоне
Пица Калцоне
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
320.00 ДЕН.
Пица Вегетаријана
Пица Вегетаријана
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Пица Пеперони
Пица Пеперони
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
330.00 ДЕН.
Пица Пршуто
Пица Пршуто
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
400.00 ДЕН.
Пица Кватро Формаџи
Пица Кватро Формаџи
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
360.00 ДЕН.
Пица со Ракчиња
Пица со Ракчиња
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
380.00 ДЕН.
Пица Ал Тоно
Пица Ал Тоно
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
330.00 ДЕН.
Фурнарини
Фурнарини
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
130.00 ДЕН.
Сезонска Овошна Салата
Сезонска Овошна Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
270.00 ДЕН.
Пржена Јаболка со Мед и Цимет
Пржена Јаболка со Мед и Цимет
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Чоколадно Суфле
Чоколадно Суфле
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Црна Палачинка
Црна Палачинка
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
310.00 ДЕН.
Палачинка со Крем и Банана
Палачинка со Крем и Банана
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
210.00 ДЕН.
Палачинка Сникерс
Палачинка Сникерс
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
230.00 ДЕН.
Палачинка Твикс
Палачинка Твикс
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
230.00 ДЕН.
Овошна Вафла
Овошна Вафла
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
240.00 ДЕН.
Чоколадна Вафла
Чоколадна Вафла
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
250.00 ДЕН.
Таратур на Турски Начин
Таратур на Турски Начин
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk