menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Сендвич
Мезе
Салата
Главно јадење
Омлет
Сендвич со колбас
Сендвич со колбас
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
280.00 ДЕН.
Сендвич со сланина
Сендвич со сланина
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
250.00 ДЕН.
Македонски сендвич
Македонски сендвич
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
270.00 ДЕН.
Посен сендвич
Посен сендвич
kapazvezda
4.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Гиро сендвич
Гиро сендвич
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
280.00 ДЕН.
Нафора
Нафора
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Сендвич со овчи кашкавал
Сендвич со овчи кашкавал
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Цезар А Ла Челик
Цезар А Ла Челик
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
350.00 ДЕН.
Никозија салата
Никозија салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
340.00 ДЕН.
Мешана Салата
Мешана Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Туна Салата
Туна Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
240.00 ДЕН.
Грчка салата
Грчка салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
230.00 ДЕН.
Шопска Салата
Шопска Салата
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
230.00 ДЕН.
Македонска Салата
Македонска Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
240.00 ДЕН.
Таратор Салата
Таратор Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
210.00 ДЕН.
Марула Салата
Марула Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
160.00 ДЕН.
Црвена Зелка Салата
Црвена Зелка Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Цвекло Салата
Цвекло Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Бела Зелка Салата
Бела Зелка Салата
kapazvezda
4.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Мимоза салата
Мимоза салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Салата 4-5
Салата 4-5
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
620.00 ДЕН.
Пршута (порција)
Пршута (порција)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
310.00 ДЕН.
Лутеница (порција)
Лутеница (порција)
kapazvezda
4.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
310.00 ДЕН.
Овчо сирење (парче)
Овчо сирење (парче)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Овчи кашкавал (парче)
Овчи кашкавал (парче)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
230.00 ДЕН.
Растурен пилешки стек
Растурен пилешки стек
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Домашен колбас
Домашен колбас
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Растурено Гиро
Растурено Гиро
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Сендвич со кавалче
Сендвич со кавалче
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
210.00 ДЕН.
Сендвич со пршута
Сендвич со пршута
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
230.00 ДЕН.
Челик сендвич
Челик сендвич
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Сендвич со туна
Сендвич со туна
kapazvezda
4.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
210.00 ДЕН.
Сендвич Дани
Сендвич Дани
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
160.00 ДЕН.
Сендвич со печеница
Сендвич со печеница
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
210.00 ДЕН.
Сендвич со врат
Сендвич со врат
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
210.00 ДЕН.
Сендвич со кулен
Сендвич со кулен
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
210.00 ДЕН.
Сендвич со пилешки стек
Сендвич со пилешки стек
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Сендвич Оли
Сендвич Оли
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
160.00 ДЕН.
Кавалче
Кавалче
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
250.00 ДЕН.
Грав (порција)
Грав (порција)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Сарма од лозов лист
Сарма од лозов лист
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
310.00 ДЕН.
Лутеница (порција)
Лутеница (порција)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
310.00 ДЕН.
Пача (порција)
Пача (порција)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
210.00 ДЕН.
Јајца на око
Јајца на око
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Кајгана
Кајгана
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Омлет со шунка и кашкавал
Омлет со шунка и кашкавал
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
160.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk