menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Бургери & Сендвичи
Класик Хамбургер
Класик Хамбургер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
165.00 ДЕН.
Класик Чизбургер
Класик Чизбургер
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
190.00 ДЕН.
Класик Чикен
Класик Чикен
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
170.00 ДЕН.
1060 Бургер
1060 Бургер
kapazvezda
4.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
210.00 ДЕН.
Планина Бургер
Планина Бургер
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
260.00 ДЕН.
Веге Бургер
Веге Бургер
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
270.00 ДЕН.
Степ Бургер
Степ Бургер
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
260.00 ДЕН.
Мал Класик Тост
Мал Класик Тост
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
120.00 ДЕН.
Голем Класик Тост
Голем Класик Тост
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
140.00 ДЕН.
Mountain Fresh Air Chicken
Mountain Fresh Air Chicken
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
250.00 ДЕН.
Hot Chicken
Hot Chicken
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
220.00 ДЕН.
Double Pleasure Chicken
Double Pleasure Chicken
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
290.00 ДЕН.
Мал Добар Тост
Мал Добар Тост
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
140.00 ДЕН.
Комбиниран Сендвич
Комбиниран Сендвич
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
150.00 ДЕН.
Голем Добар Тост
Голем Добар Тост
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
160.00 ДЕН.
Сендвичот на мама
Сендвичот на мама
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
135.00 ДЕН.
Вкусен Сендвич со Чедар
Вкусен Сендвич со Чедар
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
180.00 ДЕН.
Мал Премиум Тост
Мал Премиум Тост
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
165.00 ДЕН.
Голем Премиум Тост
Голем Премиум Тост
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
210.00 ДЕН.
Класик Хот Дог
Класик Хот Дог
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Вкусен сендвич со Фета Сирење
Вкусен сендвич со Фета Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
180.00 ДЕН.
Класик Хот Дог со 2 Виршли
Класик Хот Дог со 2 Виршли
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
110.00 ДЕН.
Степ Хот Дог
Степ Хот Дог
kapazvezda
3.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
125.00 ДЕН.
Вегетаријански Сендвич
Вегетаријански Сендвич
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
175.00 ДЕН.
Strong Хот Дог
Strong Хот Дог
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
160.00 ДЕН.
Веган Сендвич
Веган Сендвич
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
180.00 ДЕН.
Чили Хот Дог
Чили Хот Дог
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
110.00 ДЕН.
Туна Сендвич
Туна Сендвич
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
160.00 ДЕН.
Тафталиџе Сендвич
Тафталиџе Сендвич
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
185.00 ДЕН.
Мајсторски Сендвич
Мајсторски Сендвич
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
160.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk