menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Десерти
Салати
Крофна Дулче
Крофна Дулче
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
80.00 ДЕН.
Крофна Ванила
Крофна Ванила
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
60.00 ДЕН.
Крофна Нутела
Крофна Нутела
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
80.00 ДЕН.
Крофна Нутела Банана
Крофна Нутела Банана
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
80.00 ДЕН.
Крофна Нутела Ванила
Крофна Нутела Ванила
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
80.00 ДЕН.
Крофна Ванила Малина
 Крофна Ванила Малина
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
70.00 ДЕН.
Крофна Ванила Капина
Крофна Ванила Капина
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
80.00 ДЕН.
Крофна Ванила Вишна
Крофна Ванила Вишна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
70.00 ДЕН.
Крофна Ванила Јагода
Крофна Ванила Јагода
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
70.00 ДЕН.
Крофна Нутела Малина
Крофна Нутела Малина
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
80.00 ДЕН.
Крофна Нутела Вишна
Крофна Нутела Вишна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
80.00 ДЕН.
Крофна Рафаело
Крофна Рафаело
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Крофна Орео
Крофна Орео
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
90.00 ДЕН.
Крофна Киндер Буено
Крофна Киндер Буено
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
90.00 ДЕН.
Крофна Сникерс
Крофна Сникерс
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
80.00 ДЕН.
Крофна Портокал
 Крофна Портокал
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
80.00 ДЕН.
Крофна Чизкејк Малина
Крофна Чизкејк Малина
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
80.00 ДЕН.
Крофна Рафаело Малина
Крофна Рафаело Малина
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Тарт Чоколадо
Тарт Чоколадо
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Тарт Ванила Боровница
Тарт Ванила Боровница
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
120.00 ДЕН.
Тарт Чизкејк Малина
Тарт Чизкејк Малина
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Тарт Карамела
Тарт Карамела
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Тарт Фстак
Тарт Фстак
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
180.00 ДЕН.
Тарт Орео
Тарт Орео
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
120.00 ДЕН.
Тарт Буено
Тарт Буено
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
120.00 ДЕН.
Кростата Малина
Кростата Малина
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Кростата Кајсија
Кростата Кајсија
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Кростата Капина
Кростата Капина
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Кростата Јаболко
Кростата Јаболко
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Канончини Ванила
Канончини Ванила
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Канончини Орео
Канончини Орео
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
120.00 ДЕН.
Канончини Фстак
Канончини Фстак
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
180.00 ДЕН.
Чиа Пудинг
Чиа Пудинг
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
150.00 ДЕН.
Туна Салата
Туна Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
140.00 ДЕН.
Паста Салата
Паста Салата
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
140.00 ДЕН.
Цезар Салата
Цезар Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
140.00 ДЕН.
Новогодишни Колачиња
Новогодишни Колачиња
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
80.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk