menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Пецива
Десерти
Дуо Сирење
Дуо Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
25.00 ДЕН.
Мини Крофна Ла Крем
Мини Крофна Ла Крем
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
25.00 ДЕН.
Мини Пица Пилешка Шунка и Сирење
Мини Пица Пилешка Шунка и Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
30.00 ДЕН.
Дуо Вишна
Дуо Вишна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
25.00 ДЕН.
Мини Пица
Мини Пица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
8.00 ДЕН.
Кајсија
Кајсија
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
10.00 ДЕН.
Бело Сирење
Бело Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
11.00 ДЕН.
Дупло Сирење
Дупло Сирење
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
20 МИН.
12.00 ДЕН.
Вишна
Вишна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
13.00 ДЕН.
Мини Калцоне
Мини Калцоне
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
20 МИН.
11.00 ДЕН.
Мини Бурек со Сирење
Мини Бурек со Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
19.00 ДЕН.
Шунка Павлака
Шунка Павлака
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
11.00 ДЕН.
Мини Бурек со Месо
Мини Бурек со Месо
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
19.00 ДЕН.
Шунка Сирење
Шунка Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
13.00 ДЕН.
Виршла
Виршла
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
20 МИН.
14.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk