menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Десерти
Бејгл
Ити Крофна
Ити Крофна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
90.00 ДЕН.
Месечина Крофна
Месечина Крофна
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
90.00 ДЕН.
Лајка Крофна
Лајка Крофна
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
90.00 ДЕН.
Спутник Крофна
Спутник Крофна
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
90.00 ДЕН.
Универзумка Крофна
Универзумка Крофна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
80.00 ДЕН.
Аполо 13 Крофна
Аполо 13 Крофна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
80.00 ДЕН.
Астронаутска Крофна
Астронаутска Крофна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Вселенска Крофна
Вселенска Крофна
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Телескопска Крофна
Телескопска Крофна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Ретроградна Крофна
Ретроградна Крофна
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Лунарна Крофна
Лунарна Крофна
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Спејс Шатл Крофна
Спејс Шатл Крофна
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
120.00 ДЕН.
Армстронг Крофна
Армстронг Крофна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
120.00 ДЕН.
Наса Крофна
Наса Крофна
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Венера Крофна
Венера Крофна
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Портофино Бејгл Сендвич
Портофино Бејгл Сендвич
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
210.00 ДЕН.
Лосос Бејгл Сендвич
Лосос Бејгл Сендвич
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
260.00 ДЕН.
Пршута Бејгл Сендвич
Пршута Бејгл Сендвич
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
190.00 ДЕН.
Нептун Крофна
Нептун Крофна
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
90.00 ДЕН.
Млечен Пат Крофна
Млечен Пат Крофна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
110.00 ДЕН.
Галаксија Крофна
Галаксија Крофна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
130.00 ДЕН.
Безглутенска торта "Mарс"
Безглутенска торта "Mарс"
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
1,100.00 ДЕН.
Безглутенска торта "Јупитер"
Безглутенска торта "Јупитер"
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
1,100.00 ДЕН.
Безглутенска торта "Сатурн"
Безглутенска торта "Сатурн"
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
1,100.00 ДЕН.
Јуриј Ајварин
Јуриј Ајварин
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
160.00 ДЕН.
SpaceX Крофна
SpaceX Крофна
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Star Wars Крофна
Star Wars Крофна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
90.00 ДЕН.
Стела Крофна
Стела Крофна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Вонземјанка
Вонземјанка
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
110.00 ДЕН.
Уран Крофна
Уран Крофна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
90.00 ДЕН.
Плутон Крофна
Плутон Крофна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Голема Мечка
Голема Мечка
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
Криптон Крофна
Криптон Крофна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
120.00 ДЕН.
Скајвокерка
Скајвокерка
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
100.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk