menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Салати
Пијалоци
Бургери & Сендвичи
Супердон Салата
Супердон Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
250.00 ДЕН.
Калифорнија Салата
Калифорнија Салата
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
0 МИН.
250.00 ДЕН.
Паста Салата
Паста Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
230.00 ДЕН.
Веге Салата
Веге Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
220.00 ДЕН.
Хепи Салата
Хепи Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
230.00 ДЕН.
Протеинска Салата
Протеинска Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
230.00 ДЕН.
Салата „Направи Сам“
Салата „Направи Сам“
kapazvezda
4.67 (3 оценки)
tendzere
0 МИН.
0.00 ДЕН.
Моцарела Салата
Моцарела Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
260.00 ДЕН.
Горгонзола Салата
Горгонзола Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
260.00 ДЕН.
Пршуто Салата
Пршуто Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
250.00 ДЕН.
Пармезан Салата
Пармезан Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
250.00 ДЕН.
Berry Bowl
Berry Bowl
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
200.00 ДЕН.
Happy Bowl
Happy Bowl
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
210.00 ДЕН.
Musttry
Musttry
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
270.00 ДЕН.
Гвакамоле Тост
Гвакамоле Тост
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
190.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk