menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Ориз
Мал пакет - ОДБЕРИ МАКСИМУМ 2 ДОДАТОЦИ
Мал пакет  - ОДБЕРИ МАКСИМУМ 2 ДОДАТОЦИ
kapazvezda
5.00 (4 оценки)
tendzere
20 МИН.
160.00 ДЕН.
Среден пакет - ОДБЕРИ МАКСИМУМ 2 ДОДАТОЦИ
Среден пакет - ОДБЕРИ МАКСИМУМ 2 ДОДАТОЦИ
kapazvezda
5.00 (6 оценки)
tendzere
20 МИН.
210.00 ДЕН.
Голем пакет - ОДБЕРИ МАКСИМУМ 2 ДОДАТОЦИ
Голем пакет - ОДБЕРИ МАКСИМУМ 2 ДОДАТОЦИ
kapazvezda
5.00 (11 оценки)
tendzere
20 МИН.
260.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk