menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Пица
Тост
Десерти
Пици од 30 цм
Пици од 30 цм
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
240.00 ДЕН.
Пица Биг Фајв
Пица Биг Фајв
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
290.00 ДЕН.
Голем Тост
Голем Тост
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
110.00 ДЕН.
Блага Палачинка
Блага Палачинка
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
110.00 ДЕН.
Солена Палачинка
Солена Палачинка
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
110.00 ДЕН.
Чоко Палачинка
Чоко Палачинка
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
130.00 ДЕН.
Помфрит
Помфрит
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
90.00 ДЕН.
Мал Тост
Мал Тост
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
110.00 ДЕН.
Фамилијарни Пици
Фамилијарни Пици
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
500.00 ДЕН.
Пица Парче
Пица Парче
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
90.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk