menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Главно јадење
Скара
Лепче
Салата
Мезе
Чорба
Пилешко
Бургери
Скара
Готвено
Гулаш со пире
Гулаш со пире
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
280.00 ДЕН.
Свинска Коленица
Свинска Коленица
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Плескавица Хит
Плескавица Хит
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
270.00 ДЕН.
Похован Пилешки Стек
Похован Пилешки Стек
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
190.00 ДЕН.
Свински Ражнич
Свински Ражнич
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Шарска Плескавица
Шарска Плескавица
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Свинско филе во сос
Свинско филе во сос
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
340.00 ДЕН.
Селско месо со ориз
Селско месо со ориз
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
190.00 ДЕН.
Мешана Туршија
Мешана Туршија
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Бела Вешалица
Бела Вешалица
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
230.00 ДЕН.
Чадена Сланина
Чадена Сланина
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Џигер во марамица
Џигер во марамица
kapazvezda
5.00 (3 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Пилешки прсти
Пилешки прсти
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Помфрит со сирење
Помфрит со сирење
kapazvezda
4.50 (4 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Ребро во фурна
Ребро во фурна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
45 МИН.
340.00 ДЕН.
Ќофте - Кебап
Ќофте - Кебап
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
20.00 ДЕН.
Ќофте во сос
Ќофте во сос
kapazvezda
2.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
180.00 ДЕН.
Пилешки Стек
Пилешки Стек
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Полнет Пилешки Стек
Полнет Пилешки Стек
kapazvezda
4.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
230.00 ДЕН.
Свински Увијач
Свински Увијач
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
230.00 ДЕН.
Пилешко месо во кари сос
Пилешко месо во кари сос
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
210.00 ДЕН.
Свежо Свинско Ребро
Свежо Свинско Ребро
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
210.00 ДЕН.
Лепче
Лепче
kapazvezda
4.00 (4 оценки)
tendzere
0 МИН.
30.00 ДЕН.
Шопска салата
Шопска салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
160.00 ДЕН.
Македонска салата
Македонска салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
140.00 ДЕН.
Грчка Салата
Грчка Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
170.00 ДЕН.
Свежа Зелка
Свежа Зелка
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
110.00 ДЕН.
Мешана Салата
Мешана Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
130.00 ДЕН.
Таратор
Таратор
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
150.00 ДЕН.
Туна Салата
Туна Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
140.00 ДЕН.
Печена Пиперка
 Печена Пиперка
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
30.00 ДЕН.
Цезар Салата
Цезар Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
230.00 ДЕН.
Овчо Сирење
Овчо Сирење
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
140.00 ДЕН.
Пинџур
Пинџур
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
140.00 ДЕН.
Кајмак
Кајмак
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
20 МИН.
100.00 ДЕН.
Чварки
Чварки
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
180.00 ДЕН.
Макало Грав
Макало Грав
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
140.00 ДЕН.
Кисело Млеко
Кисело Млеко
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
80.00 ДЕН.
Пиперка во Павлака
Пиперка во Павлака
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
170.00 ДЕН.
Шкембе Чорба
Шкембе Чорба
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
130.00 ДЕН.
Јагнешка Чорба
Јагнешка Чорба
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
130.00 ДЕН.
Зеленчук на Скара
Зеленчук на Скара
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
170.00 ДЕН.
Похован Кашкавал
Похован Кашкавал
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
140.00 ДЕН.
Биено Сирење
Биено Сирење
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
20 МИН.
140.00 ДЕН.
Кравјо Сирење во Сланина
Кравјо Сирење во Сланина
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
140.00 ДЕН.
Печурки на Скара
Печурки на Скара
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
20 МИН.
150.00 ДЕН.
Пилешки Прсти
Пилешки Прсти
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
220.00 ДЕН.
Пирошка
Пирошка
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
140.00 ДЕН.
Зденка
Зденка
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
40.00 ДЕН.
Похована Пиперка со Урда
Похована Пиперка со Урда
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
140.00 ДЕН.
Хамбургер
Хамбургер
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
170.00 ДЕН.
Чикен Бургер
Чикен Бургер
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
200.00 ДЕН.
Џамбо Бургер Бале
Џамбо Бургер Бале
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
280.00 ДЕН.
Кременадла
Кременадла
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
210.00 ДЕН.
Чадена Сланина
Чадена Сланина
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
200.00 ДЕН.
Дипломатски Ражнич
Дипломатски Ражнич
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
190.00 ДЕН.
Чаден Колбас
Чаден Колбас
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
190.00 ДЕН.
Шашлиќ
Шашлиќ
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
330.00 ДЕН.
Помфрит
Помфрит
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
130.00 ДЕН.
Телешки Мускул во Сос
Телешки Мускул во Сос
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
360.00 ДЕН.
Телешки Јазик во Сос
Телешки Јазик во Сос
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
300.00 ДЕН.
Париска Шницла
Париска Шницла
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
270.00 ДЕН.
Тавче Гравче
Тавче Гравче
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
130.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk