menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Пастрмајлија
Штипска Пилешка Пастрмајлија
Штипска Пилешка Пастрмајлија
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
Штипска Свинска Пастрмајлија
Штипска Свинска Пастрмајлија
kapazvezda
5.00 (9 оценки)
tendzere
30 МИН.
260.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk