menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Главно јадење
Десерти
Паста
Капричиоза Пица
Капричиоза Пица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
240.00 ДЕН.
Кесадиља
Кесадиља
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Вегетаријанско Рижото
Вегетаријанско Рижото
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
230.00 ДЕН.
Пилешки стек во кари сос
Пилешки стек во кари сос
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
Свинско филе во сос од вргањ
Свинско филе во сос од вргањ
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
550.00 ДЕН.
Палачинка со Нутела и банана
Палачинка со Нутела и банана
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
120.00 ДЕН.
Палачинка со ванила крем и прелив од јагоди
Палачинка со ванила крем и прелив од јагоди
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
120.00 ДЕН.
Паста Карбонара
Паста Карбонара
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk