menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Пецива
Благи пецива
Пастрмајлија
Леб
Сендвич
Појадок
Десерти
Супа & Прилози
Лисната пица со печурки
Лисната пица со печурки
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
100.00 ДЕН.
Грчка Пита
Грчка Пита
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
80.00 ДЕН.
Лисната пица со спанаќ и домат
Лисната пица со спанаќ и домат
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
100.00 ДЕН.
Бадем Кроасан
Бадем Кроасан
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
90.00 ДЕН.
Кифла Сирење
Кифла Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
50.00 ДЕН.
Веге пастрмајлија со тиквички
Веге пастрмајлија со тиквички
kapazvezda
4.00 (1 оценки)
tendzere
20 МИН.
80.00 ДЕН.
Капрезе Лиснaто
Капрезе Лиснaто
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
70.00 ДЕН.
Интегрална Пита
Интегрална Пита
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
80.00 ДЕН.
Веге пастрмајлија со печурки
Веге пастрмајлија со печурки
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
80.00 ДЕН.
Лиснато со пиперки и сирење
Лиснато со пиперки и сирење
kapazvezda
4.00 (1 оценки)
tendzere
20 МИН.
60.00 ДЕН.
Самоса
Самоса
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
70.00 ДЕН.
Омлет Пециво
Омлет Пециво
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
100.00 ДЕН.
Кроасан Путер
Кроасан Путер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
60.00 ДЕН.
Стапче со сусам/Ким
Стапче со сусам/Ким
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
30.00 ДЕН.
Интегрален Леб
Интегрален Леб
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
110.00 ДЕН.
Нутела Кроасан
Нутела Кроасан
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
20 МИН.
80.00 ДЕН.
Интегрална пита со праз и маслинки
Интегрална пита со праз и маслинки
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
80.00 ДЕН.
Веге пастрмајлија со домати
Веге пастрмајлија со домати
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
80.00 ДЕН.
Лиснато со кашкавал
Лиснато со кашкавал
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
40.00 ДЕН.
Bagel Sandwich
Bagel Sandwich
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
100.00 ДЕН.
Моцарела Сендвич
Моцарела Сендвич
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
120.00 ДЕН.
Breakfast Sandwich
Breakfast Sandwich
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
45 МИН.
160.00 ДЕН.
Афион Колач
Афион Колач
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
80.00 ДЕН.
Торта Тиква-Карамел
Торта Тиква-Карамел
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
130.00 ДЕН.
Торта со моркови
Торта со моркови
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
90.00 ДЕН.
Brownie
Brownie
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
110.00 ДЕН.
Супа Индиски Дал
Супа Индиски Дал
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
20 МИН.
130.00 ДЕН.
Веганска торта со лешник
Веганска торта со лешник
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
130.00 ДЕН.
Торта Нутела-Банана
Торта Нутела-Банана
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
100.00 ДЕН.
Кроасан Ванила
Кроасан Ванила
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
80.00 ДЕН.
Лиснато со печурки и моцарела
Лиснато со печурки и моцарела
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
80.00 ДЕН.
Банана Леб
Банана Леб
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
80.00 ДЕН.
Малина Чизкејк
Малина Чизкејк
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
150.00 ДЕН.
Енергетска Бомбица
Енергетска Бомбица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
60.00 ДЕН.
‘Ржан леб со природен квасец
‘Ржан леб со природен квасец
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
110.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk