menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Главно јадење
Салата
Скара
Мезе
Чорба
Лепче
Помфрит
Помфрит
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
160.00 ДЕН.
Таратор Салата
Таратор Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Плескавица Идадија
Плескавица Идадија
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
250.00 ДЕН.
Нафора
Нафора
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
110.00 ДЕН.
Шопска Салата
Шопска Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Пилешки Стек
Пилешки Стек
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Македонска Салата
Македонска Салата
kapazvezda
3.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Гравче Тавче
Гравче Тавче
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Телешка Чорба
Телешка Чорба
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
130.00 ДЕН.
Грчка Салата
Грчка Салата
kapazvezda
4.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Лепиња
Лепиња
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
40.00 ДЕН.
Печена Пиперка
Печена Пиперка
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
40.00 ДЕН.
Увијач
Увијач
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Телешка Кременадла
Телешка Кременадла
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
710.00 ДЕН.
Шампињони на жар
Шампињони на жар
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Порција 10 Ќебапи
Порција 10 Ќебапи
kapazvezda
4.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
220.00 ДЕН.
Шарска Плескавица
Шарска Плескавица
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
290.00 ДЕН.
Порција Уштипци
Порција Уштипци
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
270.00 ДЕН.
Пилешки Прсти
Пилешки Прсти
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
250.00 ДЕН.
Топка Кајмак
Топка Кајмак
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
90.00 ДЕН.
Мешана Салата
Мешана Салата
kapazvezda
3.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
130.00 ДЕН.
Компир Салата
Компир Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Свежо Ребро
Свежо Ребро
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
270.00 ДЕН.
Ајвар
Ајвар
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
140.00 ДЕН.
Јунешки Џигер
Јунешки Џигер
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Помфрит со сирење
Помфрит со сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
130.00 ДЕН.
Парче Сирење
Парче Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Селско Месо
Селско Месо
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
310.00 ДЕН.
Тенок Димен Колбас
Тенок Димен Колбас
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
110.00 ДЕН.
Плескавица Ќерпич
Плескавица Ќерпич
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
230.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk