menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Благо трдло
Солено трдло
Крофни
Благо Трдло
Благо Трдло
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
170.00 ДЕН.
Трансилваниско Tрдло
Трансилваниско Tрдло
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
170.00 ДЕН.
Трдло Класик - Солено
Трдло Класик - Солено
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
170.00 ДЕН.
Трдло Хот Дог
Трдло Хот Дог
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
65.00 ДЕН.
Трдло Печеница
Трдло Печеница
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
170.00 ДЕН.
Трдло со говедска чајна
Трдло со говедска чајна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
170.00 ДЕН.
Мини крофни со ванилин шеќер
Мини крофни со ванилин шеќер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
70.00 ДЕН.
Крофни од Антико
Крофни од Антико
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
70.00 ДЕН.
Комбо Трдло
Комбо Трдло
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
170.00 ДЕН.
Трдло Малина
Трдло Малина
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
170.00 ДЕН.
Мини благо трдло
Мини благо трдло
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
90.00 ДЕН.
Мини трдло со кулен
Мини трдло со кулен
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
90.00 ДЕН.
Мини трло со печеница
Мини трло со печеница
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
90.00 ДЕН.
Мини трдло со говедска чајна
Мини трдло со говедска чајна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
90.00 ДЕН.
Вегетарјанско Трдло
Вегетарјанско Трдло
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
170.00 ДЕН.
Гиро Трдло
Гиро Трдло
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
170.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk