menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Пица
Салата
Појадок
Сендвич
Десерти
Главно јадење
Паста
Mаргарита
Mаргарита
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
290.00 ДЕН.
Пица Кулен
Пица Кулен
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
400.00 ДЕН.
Мешана Салата
Мешана Салата
kapazvezda
5.00 (3 оценки)
tendzere
35 МИН.
200.00 ДЕН.
Тробојна Салата
Тробојна Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
280.00 ДЕН.
Енрико Појадок
Енрико Појадок
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
180.00 ДЕН.
Омлет
Омлет
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
240.00 ДЕН.
Италијански Сендвич
Италијански Сендвич
kapazvezda
5.00 (4 оценки)
tendzere
35 МИН.
230.00 ДЕН.
Екстра Појадок
Екстра Појадок
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
300.00 ДЕН.
Омлет Сирење Пиперка
Омлет Сирење Пиперка
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
180.00 ДЕН.
Палачинка Чоколадо Банана
Палачинка Чоколадо Банана
kapazvezda
5.00 (5 оценки)
tendzere
35 МИН.
220.00 ДЕН.
Палачинка Чоколадо Лешник
Палачинка Чоколадо Лешник
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
220.00 ДЕН.
Палачинка Чоколадо Бадем
Палачинка Чоколадо Бадем
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
220.00 ДЕН.
Палачинка Чоколадо
Палачинка Чоколадо
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
35 МИН.
200.00 ДЕН.
Пилешко страчети со вргањ и рукола
Пилешко страчети со вргањ и рукола
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
500.00 ДЕН.
Тирамису
Тирамису
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
180.00 ДЕН.
Цезар Салата
Цезар Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Енрико Палачинка
Енрико Палачинка
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
240.00 ДЕН.
Пица Енрико
Пица Енрико
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
35 МИН.
400.00 ДЕН.
Енрико Сендвич
Енрико Сендвич
kapazvezda
5.00 (10 оценки)
tendzere
35 МИН.
200.00 ДЕН.
Капрезе Салата
Капрезе Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
250.00 ДЕН.
Капричиоза
Капричиоза
kapazvezda
5.00 (4 оценки)
tendzere
35 МИН.
370.00 ДЕН.
Пица Кватро Салами
Пица Кватро Салами
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
35 МИН.
360.00 ДЕН.
Лазања
Лазања
kapazvezda
5.00 (4 оценки)
tendzere
35 МИН.
370.00 ДЕН.
Рукола Сендвич
Рукола Сендвич
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
200.00 ДЕН.
Вегетаријански Сендвич
Вегетаријански Сендвич
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
200.00 ДЕН.
Пастрмајлија
Пастрмајлија
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
290.00 ДЕН.
Паста Кватро Формаџи
Паста Кватро Формаџи
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
35 МИН.
370.00 ДЕН.
Паста Зелен Лимон
Паста Зелен Лимон
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
350.00 ДЕН.
Панцерота
Панцерота
kapazvezda
5.00 (6 оценки)
tendzere
35 МИН.
150.00 ДЕН.
Пица Хаваи
Пица Хаваи
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
390.00 ДЕН.
Пица Кордон Блу
Пица Кордон Блу
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
390.00 ДЕН.
Пица Помодорина
Пица Помодорина
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Пилешки Сендвич
Пилешки Сендвич
kapazvezda
5.00 (10 оценки)
tendzere
30 МИН.
230.00 ДЕН.
Паста Карбонара
Паста Карбонара
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
370.00 ДЕН.
Пица Рукола
Пица Рукола
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
360.00 ДЕН.
Туна Сендвич
Туна Сендвич
kapazvezda
5.00 (4 оценки)
tendzere
35 МИН.
200.00 ДЕН.
Таратор
Таратор
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
140.00 ДЕН.
Капричиоза со зеленчук
Капричиоза со зеленчук
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
390.00 ДЕН.
Домашен Сендвич
Домашен Сендвич
kapazvezda
5.00 (8 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Паста Болоњезе
Паста Болоњезе
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
370.00 ДЕН.
Паста Брокули
Паста Брокули
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Паста Морски Свет
Паста Морски Свет
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
430.00 ДЕН.
Морска Салата
Морска Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
520.00 ДЕН.
Пирошка
Пирошка
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
250.00 ДЕН.
Паста Пршута
Паста Пршута
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Пица Зелена
Пица Зелена
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
330.00 ДЕН.
Пица Вргањ
Пица Вргањ
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
410.00 ДЕН.
Фурнарини
Фурнарини
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
35 МИН.
100.00 ДЕН.
Паста во Фунги Сос
Паста во Фунги Сос
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
370.00 ДЕН.
Паста во Зелен сос
Паста во Зелен сос
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Пица Вегетаријана
Пица Вегетаријана
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Пица Кватро Салами
Пица Кватро Салами
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
420.00 ДЕН.
Пица Диаволо
Пица Диаволо
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
410.00 ДЕН.
Пица Рукола
Пица Рукола
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
400.00 ДЕН.
Пица Стелато
Пица Стелато
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
390.00 ДЕН.
Сендвич со пршута
Сендвич со пршута
kapazvezda
5.00 (8 оценки)
tendzere
35 МИН.
200.00 ДЕН.
Шопска Салата
Шопска Салата
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
230.00 ДЕН.
Туна Салата
 Туна Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
270.00 ДЕН.
Енрико Салата
Енрико Салата
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Салата Горгонзола Ореви
Салата Горгонзола Ореви
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Грчка Салата
Грчка Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
250.00 ДЕН.
Салата Рукола-Шери Домат
Салата Рукола-Шери Домат
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
200.00 ДЕН.
Салата Спанаќ - Сланина
Салата Спанаќ - Сланина
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
310.00 ДЕН.
Пица Тиквици
Пица Тиквици
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
350.00 ДЕН.
Пица Свински - Телешки Пршут
Пица Свински - Телешки Пршут
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
400.00 ДЕН.
Рукола Салата
Рукола Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
230.00 ДЕН.
Таратор Салата
Таратор Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
200.00 ДЕН.
Ница Салата
Ница Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Шкампи Салата
Шкампи Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
360.00 ДЕН.
Брокула Салата
Брокула Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Спанаќ-Јагоди Салата
Спанаќ-Јагоди Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
280.00 ДЕН.
Тробојна Песто Салата
Тробојна Песто Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
310.00 ДЕН.
Песто Италијанска Паста Салата
Песто Италијанска Паста Салата
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
300.00 ДЕН.
Туна Паста Салата
Туна Паста Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
300.00 ДЕН.
Брокула Пилешка Паста Салата
Брокула Пилешка Паста Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
300.00 ДЕН.
Кватро Формаџи Тост
Кватро Формаџи Тост
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
250.00 ДЕН.
Пица Наполитана
Пица Наполитана
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Преклопена Пица
Преклопена Пица
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
370.00 ДЕН.
Пица Везувио
Пица Везувио
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
370.00 ДЕН.
Пица Мајонеза
Пица Мајонеза
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
390.00 ДЕН.
Пица Кватро Стаџоне
Пица Кватро Стаџоне
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
400.00 ДЕН.
Пица Морски Свет
Пица Морски Свет
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
460.00 ДЕН.
Пица Наполитана со Зеленчук
Пица Наполитана со Зеленчук
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
370.00 ДЕН.
Пица Вегетаријана со Зеленчук
Пица Вегетаријана со Зеленчук
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
370.00 ДЕН.
Пица Туна
Пица Туна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
400.00 ДЕН.
Ориентална Пица
Ориентална Пица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
370.00 ДЕН.
Пица Шкампи
Пица Шкампи
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
460.00 ДЕН.
Пица Кватро Формаџи
Пица Кватро Формаџи
kapazvezda
5.00 (3 оценки)
tendzere
35 МИН.
400.00 ДЕН.
Пица Пармиџана
Пица Пармиџана
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Пица Карбонара
Пица Карбонара
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
360.00 ДЕН.
Пица Кари
Пица Кари
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
390.00 ДЕН.
Пица Брокула
Пица Брокула
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Паста Алио Олио
Паста Алио Олио
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Паста Вегетаријански Сос
Паста Вегетаријански Сос
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Паста Аметричијано
Паста Аметричијано
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
310.00 ДЕН.
Паста Песто Сос
Паста Песто Сос
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Паста Базилико
Паста Базилико
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Паста Помодоро Рукола
Паста Помодоро Рукола
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Паста Арабијата
Паста Арабијата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Паста Вргањ
Паста Вргањ
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Паста со Пилешко и Спанаќ
Паста со Пилешко и Спанаќ
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Паста во Пилешки Сос со Кари
Паста во Пилешки Сос со Кари
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Паста Горгонзола-Ореви
Паста Горгонзола-Ореви
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Паста Шкампи Пиканте
Паста Шкампи Пиканте
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
430.00 ДЕН.
Паста Пилешко Песто
Паста Пилешко Песто
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Потпечени Макарони
Потпечени Макарони
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
330.00 ДЕН.
Кулен Сендвич
Кулен Сендвич
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
200.00 ДЕН.
Брускети 3 парчиња
Брускети 3 парчиња
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
150.00 ДЕН.
Солена палачинка
Солена палачинка
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
300.00 ДЕН.
Овошна Салата
Овошна Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
40 МИН.
180.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk