menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Појадок
Салата
Главно јадење
Сендвич
Десерти
Паста
Мезе
Oмлет со Сирење
Oмлет со Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
180.00 ДЕН.
Јајца на око
Јајца на око
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
190.00 ДЕН.
Пржени лепчиња со сирење и домати
Пржени лепчиња со сирење и домати
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Поширани јајца со сланина
Поширани јајца со сланина
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
280.00 ДЕН.
Секси Појадок
Секси Појадок
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
260.00 ДЕН.
Појадок Овошно Будење
Појадок Овошно Будење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Енергетски Појадок
Енергетски Појадок
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Појадок од Перу
Појадок од Перу
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Салата Тетовска Рапсодија
Салата Тетовска Рапсодија
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
310.00 ДЕН.
Витаминска Салата
Витаминска Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
250.00 ДЕН.
Вкусна Салата
Вкусна Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
310.00 ДЕН.
Свински ребра во фурна
Свински ребра во фурна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
400.00 ДЕН.
Њоки со Доматен Сос и Пармезан
Њоки со Доматен Сос и Пармезан
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
380.00 ДЕН.
Мотаници со телешко и сланина
Мотаници со телешко и сланина
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
400.00 ДЕН.
Пилешко со вргањ
Пилешко со вргањ
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
440.00 ДЕН.
Лосос со Портокал
Лосос со Портокал
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
960.00 ДЕН.
Бургер
Бургер
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
380.00 ДЕН.
Малку поинаков Фалафел
Малку поинаков Фалафел
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
300.00 ДЕН.
Сендвич Еуфорија
Сендвич Еуфорија
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
280.00 ДЕН.
Сендвич Љубов
Сендвич Љубов
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
240.00 ДЕН.
Сендвич Задоволство
Сендвич Задоволство
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Сендвич Парма
Сендвич Парма
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
290.00 ДЕН.
Топли Лепињи
Топли Лепињи
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
380.00 ДЕН.
Крцкаво Пилешко Мезе
Крцкаво Пилешко Мезе
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
380.00 ДЕН.
Шпански Компири
Шпански Компири
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
250.00 ДЕН.
Чоколадни Топки
Чоколадни Топки
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Овошна Торта
Овошна Торта
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Зелена Енергија
Зелена Енергија
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
160.00 ДЕН.
Ми Се Сони
Ми Се Сони
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
180.00 ДЕН.
Мистична Фузија
Мистична Фузија
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
180.00 ДЕН.
Сок Љутви
Сок Љутви
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
180.00 ДЕН.
Смути Шумска Фантазија
Смути Шумска Фантазија
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
160.00 ДЕН.
Смути Зелена Инвазија
Смути Зелена Инвазија
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
160.00 ДЕН.
Омлет Мамурлак
Омлет Мамурлак
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Салата од Ракчиња
Салата од Ракчиња
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
395.00 ДЕН.
Шпанска Крем Салата со Пилешко
Шпанска Крем Салата со Пилешко
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
285.00 ДЕН.
Иби Салата
Иби Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
300.00 ДЕН.
Spanish Tortilla
Spanish Tortilla
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
285.00 ДЕН.
Сендвич Вего
Сендвич Вего
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
240.00 ДЕН.
Пита Нови Београд
Пита Нови Београд
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
200.00 ДЕН.
Македонска Млечна Даска
Македонска Млечна Даска
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
750.00 ДЕН.
Даска од Месарот
Даска од Месарот
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
900.00 ДЕН.
Белгиски Чоколаден Колач
Белгиски Чоколаден Колач
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Цецина Салата
Цецина Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
300.00 ДЕН.
Пилешко со Органска Буковка
Пилешко со Органска Буковка
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
480.00 ДЕН.
Пене паста (400 гр.)
Пене паста (400 гр.)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
390.00 ДЕН.
Летен Сендвич
Летен Сендвич
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
330.00 ДЕН.
Италијанска Бурата
Италијанска Бурата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
850.00 ДЕН.
Брускети со Домати
Брускети со Домати
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
330.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk