menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Сендвич
Салата
Појадок
Главно јадење
Даска
Пица
Пастрмајлија
Десерти
Паста
Ригел Сендвич
Ригел Сендвич
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
330.00 ДЕН.
Кан Сендвич
Кан Сендвич
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
200.00 ДЕН.
Торнадо Сендвич
Торнадо Сендвич
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
340.00 ДЕН.
Цезар Салата
Цезар Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
300.00 ДЕН.
Витамино Бар Салата
Витамино Бар Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
180.00 ДЕН.
Туна Салата
Туна Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
320.00 ДЕН.
Хидалго Сендвич
Хидалго Сендвич
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
300.00 ДЕН.
Довер Сендвич
Довер Сендвич
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
260.00 ДЕН.
Пилгрим Сендвич
Пилгрим Сендвич
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
270.00 ДЕН.
Јајца Бенедикт
Јајца Бенедикт
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
240.00 ДЕН.
Француски тост
Француски тост
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
200.00 ДЕН.
Школки во beurre blanc сос
Школки во beurre blanc сос
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
380.00 ДЕН.
Јунешки Тартар Бифтек
Јунешки Тартар Бифтек
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
900.00 ДЕН.
Рижото со Аспарагус
Рижото со Аспарагус
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
320.00 ДЕН.
Рижото со Печурки
Рижото со Печурки
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
360.00 ДЕН.
Свинско филе
Свинско филе
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
500.00 ДЕН.
Бифтек
Бифтек
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
1,100.00 ДЕН.
Лосос
Лосос
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
650.00 ДЕН.
Бургер
Бургер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
360.00 ДЕН.
Капрезе
Капрезе
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
300.00 ДЕН.
Фенси Салата
Фенси Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
340.00 ДЕН.
Урбан Салата
Урбан Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
280.00 ДЕН.
Лосос Салата
Лосос Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
400.00 ДЕН.
Мортадела Сендвич
Мортадела Сендвич
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
240.00 ДЕН.
Лепчиња со кајмак
Лепчиња со кајмак
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
150.00 ДЕН.
Лепчиња со пршут и кашкавал
Лепчиња со пршут и кашкавал
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
200.00 ДЕН.
Wedges компирсо специјален сос
Wedges компирсо специјален сос
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
200.00 ДЕН.
Топено Сирење
Топено Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Фурнарини
Фурнарини
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
100.00 ДЕН.
Шампињони на скара
Шампињони на скара
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
200.00 ДЕН.
Брускети микс ( 6 парчиња )
Брускети микс ( 6 парчиња )
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
160.00 ДЕН.
Даска Италија
Даска Италија
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
400.00 ДЕН.
Даска Франција
Даска Франција
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
450.00 ДЕН.
Винска Даска
Винска Даска
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
300.00 ДЕН.
Лазањи Болоњезе
Лазањи Болоњезе
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
320.00 ДЕН.
Лазањи со пилешко
Лазањи со пилешко
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
340.00 ДЕН.
Њоки White Horse
Њоки White Horse
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
380.00 ДЕН.
Рижото со зеленчук
Рижото со зеленчук
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
260.00 ДЕН.
Рижото со пилешко
Рижото со пилешко
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
320.00 ДЕН.
Рижото со пршута
Рижото со пршута
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
260.00 ДЕН.
Маргарита
Маргарита
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
200.00 ДЕН.
Капричиоза
Капричиоза
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
270.00 ДЕН.
Кватро Формаџи
Кватро Формаџи
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
300.00 ДЕН.
Диавола
Диавола
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
290.00 ДЕН.
Пршут
Пршут
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
310.00 ДЕН.
Туна
Туна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
300.00 ДЕН.
Вегетаријанска
Вегетаријанска
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
270.00 ДЕН.
Свинска Пастрмајлија
Свинска Пастрмајлија
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
280.00 ДЕН.
Пилешка Пастрмајлија
Пилешка Пастрмајлија
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
280.00 ДЕН.
Палачинка со нутела, плазма и банана
Палачинка со нутела, плазма и банана
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
200.00 ДЕН.
Палачинка со мед и ореви
Палачинка со мед и ореви
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
180.00 ДЕН.
Палачинка со џем на шефот
Палачинка со џем на шефот
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
170.00 ДЕН.
Колаче Della Nonna
Колаче Della Nonna
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
140.00 ДЕН.
Паста Алио Олио
Паста Алио Олио
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Паста Песто
Паста Песто
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
270.00 ДЕН.
Паста Помодоро
Паста Помодоро
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
240.00 ДЕН.
Паста Арабиата
Паста Арабиата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
300.00 ДЕН.
Болоњезе
Болоњезе
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
320.00 ДЕН.
Паста Карбонара
Паста Карбонара
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
300.00 ДЕН.
Паста Кватро Формаџи
Паста Кватро Формаџи
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
340.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk