menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Салата
Тост
Сендвич
Благи вафли
Солени вафли
Смути
Цезар Салата
Цезар Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
200.00 ДЕН.
Туна Салата
Туна Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
180.00 ДЕН.
Мешана Салата
Мешана Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
140.00 ДЕН.
Шопска салата
Шопска салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
150.00 ДЕН.
Тост со шунка и кашкавал
Тост со шунка и кашкавал
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
110.00 ДЕН.
Клуб Сендвич
Клуб Сендвич
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
150.00 ДЕН.
Вафла со Нутела и банана
Вафла со Нутела и банана
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
190.00 ДЕН.
Шарена Вафла
Шарена Вафла
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
190.00 ДЕН.
Солена Вафла
Солена Вафла
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
200.00 ДЕН.
Жолто Смути
Жолто Смути
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
130.00 ДЕН.
Розево Смути
Розево Смути
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
130.00 ДЕН.
Тост со кулен и кашкавал
Тост со кулен и кашкавал
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
110.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk