menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Пица
Сендвич
Главно јадење
Бургери
Салата
Мезе
Пиво
Пица Порта
Пица Порта
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
380.00 ДЕН.
Селски Сендвич
Селски Сендвич
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
230.00 ДЕН.
Buffalo Hot Wings
Buffalo Hot Wings
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
290.00 ДЕН.
Buffalo Hot Chicken Burger
Buffalo Hot Chicken Burger
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
20 МИН.
250.00 ДЕН.
Цезар Салата
Цезар Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
260.00 ДЕН.
Торнадо Компир
Торнадо Компир
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
200.00 ДЕН.
Пирошки
Пирошки
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
20 МИН.
200.00 ДЕН.
Топено Сирење
Топено Сирење
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
20 МИН.
200.00 ДЕН.
Форнарини
Форнарини
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
80.00 ДЕН.
Чизи Халапењо Помфрит
Чизи Халапењо Помфрит
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
20 МИН.
200.00 ДЕН.
Чизи Халапењо Бургер
Чизи Халапењо Бургер
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
20 МИН.
260.00 ДЕН.
Founders Porter 6.5% (0.355ml 45 ibus)
Founders Porter 6.5% (0.355ml 45 ibus)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
330.00 ДЕН.
Breakfast Stout 8.3% (0.355ml 60 ibus)
Breakfast Stout 8.3% (0.355ml 60 ibus)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
330.00 ДЕН.
Solid Gold Lager 4.4% (0.355ml 20 ibus)
Solid Gold Lager 4.4% (0.355ml 20 ibus)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
330.00 ДЕН.
Mosaic Promise Single Hop Ale 5.5 % (0.355 ml 50 ibus)
Mosaic Promise Single Hop Ale 5.5 % (0.355 ml 50 ibus)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
330.00 ДЕН.
Centennial Ipa 7.2% (0.355ml 65 ibus)
Centennial Ipa 7.2% (0.355ml 65 ibus)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
330.00 ДЕН.
O'hara's Stout 4.3% (0.5l)
O'hara's Stout 4.3% (0.5l)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
330.00 ДЕН.
London Pride Ale 5% (0.5l)
London Pride Ale 5% (0.5l)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
330.00 ДЕН.
London Porter 5.4% (0.5l)
London Porter 5.4% (0.5l)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
350.00 ДЕН.
ESB 5.9% (0.5l)
ESB 5.9% (0.5l)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
360.00 ДЕН.
Asahi 5% (0.33 ml)
Asahi 5% (0.33 ml)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
250.00 ДЕН.
Grolsh Pilsner 5% (0.455ml)
Grolsh Pilsner 5% (0.455ml)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
350.00 ДЕН.
All Day Ipa 4.7% (0.355 ml 42 ibus)
All Day Ipa 4.7% (0.355 ml 42 ibus)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
0 МИН.
350.00 ДЕН.
Американ Бургер
Американ Бургер
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
270.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk