menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Веге
Супа & Прилози
Телешко
Пилешко
Свинско
Тестенини & Нудлси
Риба
Ориз
Брокула со кинески печурки во сос од морски плодови (#78)
Брокула со кинески печурки во сос од морски плодови (#78)
kapazvezda
1.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Чипс од компири (#73)
Чипс од компири (#73)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
170.00 ДЕН.
Говедски мускул со печурки во сос од пиво (#58)
Говедски мускул со печурки во сос од пиво (#58)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
480.00 ДЕН.
Говедско месо со кромид (#56)
Говедско месо со кромид (#56)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Кинеска Салата (#20)
Кинеска Салата (#20)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
240.00 ДЕН.
Кинески Леб (#90)
Кинески Леб (#90)
kapazvezda
4.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
30.00 ДЕН.
Компири во соја сос (#72)
Компири во соја сос (#72)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
220.00 ДЕН.
Лигњи во грне (#68)
Лигњи во грне (#68)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
720.00 ДЕН.
Лута салата од зелка (#22)
Лута салата од зелка (#22)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
130.00 ДЕН.
Луто Говедско Месо (#50)
Луто Говедско Месо (#50)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Луто пилешко на царски начин (#31)
Луто пилешко на царски начин (#31)
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
35 МИН.
270.00 ДЕН.
Луто пилешко во слатко-кисел сос (#390)
Луто пилешко во слатко-кисел сос (#390)
kapazvezda
5.00 (5 оценки)
tendzere
35 МИН.
280.00 ДЕН.
Луто Пилешко Месо (#34)
Луто Пилешко Месо (#34)
kapazvezda
4.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
250.00 ДЕН.
Луто свинско на царски начин (#40)
Луто свинско на царски начин (#40)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
310.00 ДЕН.
Луто свинско во слатко-кисел сос (#49)
Луто свинско во слатко-кисел сос (#49)
kapazvezda
4.00 (2 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Луто Свинско Месо (#43)
Луто Свинско Месо (#43)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
300.00 ДЕН.
Луто телешко во слатко-кисел сос (#54)
Луто телешко во слатко-кисел сос (#54)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
360.00 ДЕН.
Луто-кисела Супа (#13)
Луто-кисела Супа (#13)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
110.00 ДЕН.
Мешана Салата (#27)
Мешана Салата (#27)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
160.00 ДЕН.
Морски плодови во грне (#66)
Морски плодови во грне (#66)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
720.00 ДЕН.
Пилешка супа (#12)
Пилешка супа (#12)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
130.00 ДЕН.
Пилешки Крилца (#30)
Пилешки Крилца (#30)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
280.00 ДЕН.
Пилешко со кари (#36)
Пилешко со кари (#36)
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
35 МИН.
250.00 ДЕН.
Пилешко со печурки (#35)
Пилешко со печурки (#35)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
270.00 ДЕН.
Пилешко со зеленчук (#38)
Пилешко со зеленчук (#38)
kapazvezda
5.00 (4 оценки)
tendzere
35 МИН.
260.00 ДЕН.
Пролетни ролници со месо (#92)
Пролетни ролници со месо (#92)
kapazvezda
1.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
200.00 ДЕН.
Пролетни ролници без месо (#91)
Пролетни ролници без месо (#91)
kapazvezda
3.80 (5 оценки)
tendzere
35 МИН.
180.00 ДЕН.
Пржен кинески зеленчук во сос од морски плодови (#77)
Пржен кинески зеленчук во сос од морски плодови (#77)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
310.00 ДЕН.
Пржен компир на ленти со лук и лут сос (#79)
Пржен компир на ленти со лук и лут сос (#79)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
180.00 ДЕН.
Пржен модар патлиџан (#71)
Пржен модар патлиџан (#71)
kapazvezda
1.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
240.00 ДЕН.
Пржен зеленчук на кинески начин (#70)
Пржен зеленчук на кинески начин (#70)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
240.00 ДЕН.
Пржени Брокули (#76)
Пржени Брокули (#76)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
250.00 ДЕН.
Пржени печурки во соја сос (#75)
Пржени печурки во соја сос (#75)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
240.00 ДЕН.
Пржени пелмени со месо (#93)
Пржени пелмени со месо (#93)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
250.00 ДЕН.
Риба со зеленчук (#64)
Риба со зеленчук (#64)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
410.00 ДЕН.
Риба во грне (#65)
Риба во грне (#65)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
520.00 ДЕН.
Риба во слатко-кисел сос (#62)
Риба во слатко-кисел сос (#62)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
430.00 ДЕН.
Рибја Супа (#15)
Рибја Супа (#15)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
140.00 ДЕН.
Салата од цвекло и морков (#26)
Салата од цвекло и морков (#26)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
130.00 ДЕН.
Слатко-кисели пилешки топчиња со ананас (#33)
Слатко-кисели пилешки топчиња со ананас (#33)
kapazvezda
3.60 (5 оценки)
tendzere
35 МИН.
360.00 ДЕН.
Слатко-кисело Крцкаво Свинско Месо (#41)
Слатко-кисело Крцкаво Свинско Месо (#41)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Слатко-кисели свински топчиња со ананас (#42)
Слатко-кисели свински топчиња со ананас (#42)
kapazvezda
1.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
380.00 ДЕН.
Слатко-кисело Крцкаво Пилешко (#32)
Слатко-кисело Крцкаво Пилешко (#32)
kapazvezda
5.00 (11 оценки)
tendzere
35 МИН.
280.00 ДЕН.
Шпагети со домат (#81)
Шпагети со домат (#81)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
210.00 ДЕН.
Шпагети со морски плодови (#84)
Шпагети со морски плодови (#84)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
290.00 ДЕН.
Шпагети со печурки (#88)
Шпагети со печурки (#88)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
230.00 ДЕН.
Шпагети со пилешко месо (#83)
Шпагети со пилешко месо (#83)
kapazvezda
3.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
240.00 ДЕН.
Шпагети со ракчиња (#86)
Шпагети со ракчиња (#86)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
310.00 ДЕН.
Шпагети со спанаќ (#87)
Шпагети со спанаќ (#87)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
220.00 ДЕН.
Шпагети со зеленчук (#80)
Шпагети со зеленчук (#80)
kapazvezda
1.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
210.00 ДЕН.
Супа од брокула (#18)
Супа од брокула (#18)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
120.00 ДЕН.
Супа од морски плодови (#14)
Супа од морски плодови (#14)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
160.00 ДЕН.
Сува Риба (#63)
Сува Риба (#63)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
410.00 ДЕН.
Суво Крцкаво Пилешко (#37)
Суво Крцкаво Пилешко (#37)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
260.00 ДЕН.
Суво Крцкаво Свинско Месо (#46)
Суво Крцкаво Свинско Месо (#46)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
300.00 ДЕН.
Свинско месо со црни и бели печурки и никулци од бамбус (#48)
Свинско месо со црни и бели печурки и никулци од бамбус (#48)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Свинско месо со кари (#45)
Свинско месо со кари (#45)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
260.00 ДЕН.
Свинско месо со печурки (#44)
Свинско месо со печурки (#44)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Свинско месо со зеленчук (#47)
Свинско месо со зеленчук (#47)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
300.00 ДЕН.
Свинско месо во грне (#495)
Свинско месо во грне (#495)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
520.00 ДЕН.
Телешко месо со црни и бели кинески печурки и никулци од бамбус (#53)
Телешко месо со црни и бели кинески печурки и никулци од бамбус (#53)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
380.00 ДЕН.
Телешко месо со зеленчук (#52)
Телешко месо со зеленчук (#52)
kapazvezda
3.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Телешко месо со брокула (#51)
Телешко месо со брокула (#51)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
380.00 ДЕН.
Телешко месо во соја сос (#55)
Телешко месо во соја сос (#55)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
360.00 ДЕН.
Ориз и оброци со ориз (#100)
Ориз и оброци со ориз (#100)
kapazvezda
5.00 (18 оценки)
tendzere
35 МИН.
80.00 ДЕН.
Варени пелмени со месо (#95)
Варени пелмени со месо (#95)
kapazvezda
5.00 (3 оценки)
tendzere
35 МИН.
250.00 ДЕН.
Зелка Салата (#21)
Зелка Салата (#21)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
120.00 ДЕН.
Златно-сребрена Салата (#24)
Златно-сребрена Салата (#24)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
290.00 ДЕН.
Нудли со пилешко, свинско и говедско (#129)
Нудли со пилешко, свинско и говедско (#129)
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Нудли со телешко (#132)
Нудли со телешко (#132)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Нудли со свинско (#131)
Нудли со свинско (#131)
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
35 МИН.
310.00 ДЕН.
Нудли со пилешко (#130)
Нудли со пилешко (#130)
kapazvezda
5.00 (2 оценки)
tendzere
35 МИН.
290.00 ДЕН.
Нудли со зеленчук (#127)
Нудли со зеленчук (#127)
kapazvezda
5.00 (9 оценки)
tendzere
35 МИН.
260.00 ДЕН.
Стапчиња
Стапчиња
kapazvezda
4.00 (3 оценки)
tendzere
35 МИН.
0.00 ДЕН.
Додатоци
Додатоци
kapazvezda
4.00 (4 оценки)
tendzere
35 МИН.
20.00 ДЕН.
Зеленчукова супа (#17)
Зеленчукова супа (#17)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
110.00 ДЕН.
Пилешка салата во лут слатко-кисел сос (#292)
Пилешка салата во лут слатко-кисел сос (#292)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
220.00 ДЕН.
Салата од морски алги (#2005)
Салата од морски алги (#2005)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
220.00 ДЕН.
Пилешко со црни и бели кинески печурки и никулци од бамбус (#39)
Пилешко со црни и бели кинески печурки и никулци од бамбус (#39)
kapazvezda
4.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
280.00 ДЕН.
Пилешко во соја сос (#391)
Пилешко во соја сос (#391)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
270.00 ДЕН.
Пилешко со компири (#392)
Пилешко со компири (#392)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
260.00 ДЕН.
Пилешко во грне (#393)
Пилешко во грне (#393)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
450.00 ДЕН.
Пилешко со ореви (#394)
Пилешко со ореви (#394)
kapazvezda
4.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
270.00 ДЕН.
Пилешко со портокал (#396)
Пилешко со портокал (#396)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
280.00 ДЕН.
Пилешко со брокула (#397)
Пилешко со брокула (#397)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
290.00 ДЕН.
Пилешко во лут сос во специјален кинески сад (#398)
Пилешко во лут сос во специјален кинески сад (#398)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
380.00 ДЕН.
Свинско во соја сос (#490)
Свинско во соја сос (#490)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Свински ребра во соја сос (#491)
Свински ребра во соја сос (#491)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
450.00 ДЕН.
Свинско со модар патлиџан (#492)
Свинско со модар патлиџан (#492)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Пушено свинско на кинески начин (#4990)
Пушено свинско на кинески начин (#4990)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
450.00 ДЕН.
Свинско со јајца и црни кинески печурки (#493)
Свинско со јајца и црни кинески печурки (#493)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
290.00 ДЕН.
Свинско во сос со лути пиперки (#497)
Свинско во сос со лути пиперки (#497)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
320.00 ДЕН.
Луто свинско со тестенини (#4900)
Луто свинско со тестенини (#4900)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
450.00 ДЕН.
Суви свински ребра (#499)
Суви свински ребра (#499)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
450.00 ДЕН.
Суво луто крцкаво говедско (#57)
Суво луто крцкаво говедско (#57)
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
380.00 ДЕН.
Осум драгоцени плода (#592)
Осум драгоцени плода (#592)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Пилешко, говедско и свинско во грне (#593)
Пилешко, говедско и свинско во грне (#593)
kapazvezda
1.00 (1 оценки)
tendzere
35 МИН.
580.00 ДЕН.
Пилешко, говедско и свинско во грне во лут слатко-кисел сос (#595)
Пилешко, говедско и свинско во грне во лут слатко-кисел сос (#595)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
620.00 ДЕН.
Кинеско пикантно говедско на стапче (#596)
Кинеско пикантно говедско на стапче (#596)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
400.00 ДЕН.
Телешко во грне (#59)
Телешко во грне (#59)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
580.00 ДЕН.
Риба во соја (#61)
Риба во соја (#61)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
430.00 ДЕН.
Чипс од ракчиња (#67)
Чипс од ракчиња (#67)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
190.00 ДЕН.
Шпагети со пилешко, свинско и телешко (#82)
Шпагети со пилешко, свинско и телешко (#82)
kapazvezda
3.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
260.00 ДЕН.
Тестенини со ракчиња (#128)
Тестенини со ракчиња (#128)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
360.00 ДЕН.
Тестенини со морски плодови (#133)
Тестенини со морски плодови (#133)
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
340.00 ДЕН.
Салата од спанаќ #23
Салата од спанаќ #23
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
35 МИН.
280.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk