menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Главно јадење
Појадок
Палачинки
Пастрмајлија
Пица
Мезе
Салата
Сендвич
Калцоне
Калцоне
kapazvezda
5.00 (4 оценки)
tendzere
25 МИН.
160.00 ДЕН.
Омлет
Омлет
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
150.00 ДЕН.
Палачинка крем, плазма и банана
Палачинка крем, плазма и банана
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
130.00 ДЕН.
Американска палачинка со крем, плазма, банана
Американска палачинка со крем, плазма, банана
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
190.00 ДЕН.
Американска палачинка со крем и шумско овошје
Американска палачинка со крем и шумско овошје
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Свинска Пастрмајлија
Свинска Пастрмајлија
kapazvezda
4.50 (2 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Пилешка Пастрмајлија
Пилешка Пастрмајлија
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
190.00 ДЕН.
Пица Везувио
Пица Везувио
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Пица Мајонеза
Пица Мајонеза
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
250.00 ДЕН.
Пица Кулен
Пица Кулен
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
280.00 ДЕН.
Пица 4 Сирења
Пица 4 Сирења
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
290.00 ДЕН.
Капричиоза
Капричиоза
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
25 МИН.
240.00 ДЕН.
Маргарита
Маргарита
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
190.00 ДЕН.
Панирани Печурки
Панирани Печурки
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
120.00 ДЕН.
Домат салата со печурки
Домат салата со печурки
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
170.00 ДЕН.
Цезар салата
Цезар салата
kapazvezda
5.00 (3 оценки)
tendzere
25 МИН.
210.00 ДЕН.
Туна Салата
Туна Салата
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
200.00 ДЕН.
Сендвич со сирење и павлака
Сендвич со сирење и павлака
kapazvezda
5.00 (3 оценки)
tendzere
25 МИН.
120.00 ДЕН.
Гран Сендвич
Гран Сендвич
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
170.00 ДЕН.
Сендвич со свински врат
Сендвич со свински врат
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
160.00 ДЕН.
Цезар Сендвич
Цезар Сендвич
kapazvezda
5.00 (3 оценки)
tendzere
25 МИН.
150.00 ДЕН.
Tопено Сирење
Tопено Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
260.00 ДЕН.
Пилешка Пица
Пилешка Пица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
240.00 ДЕН.
Пица Вегетаријана
Пица Вегетаријана
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
220.00 ДЕН.
Пилешки Прсти
Пилешки Прсти
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
250.00 ДЕН.
Сендвич со кулен
Сендвич со кулен
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
150.00 ДЕН.
Сендвич со шунка
Сендвич со шунка
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
130.00 ДЕН.
Вегетаријански Сендвич
Вегетаријански Сендвич
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
25 МИН.
130.00 ДЕН.
Туна Пица
Туна Пица
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
290.00 ДЕН.
Порција Пирошки
Порција Пирошки
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
170.00 ДЕН.
Помфрит
Помфрит
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
100.00 ДЕН.
Помфрит со Сирење
Помфрит со Сирење
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
120.00 ДЕН.
Пица Маргарита
Пица Маргарита
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
200.00 ДЕН.
Пица Наполитана
Пица Наполитана
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
230.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk