menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Тост
Сендвич
Врап
Бургери
Салата
Пица
Мезе
Тост Шунка Кашкавал
Тост Шунка Кашкавал
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
190.00 ДЕН.
Клуб Сендвич
Клуб Сендвич
kapazvezda
4.67 (6 оценки)
tendzere
25 МИН.
240.00 ДЕН.
Пилешки Интегрален Врап
Пилешки Интегрален Врап
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
200.00 ДЕН.
Classic Double Cheeseburger
Classic Double Cheeseburger
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
280.00 ДЕН.
Power Salad
Power Salad
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
260.00 ДЕН.
Капричиоза
Капричиоза
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
280.00 ДЕН.
Пица Кулен
Пица Кулен
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
280.00 ДЕН.
Маргарита
Маргарита
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
25 МИН.
240.00 ДЕН.
Тост 4 сирења
Тост 4 сирења
kapazvezda
5.00 (6 оценки)
tendzere
25 МИН.
210.00 ДЕН.
Форнаринки со кашкавал
Форнаринки со кашкавал
kapazvezda
3.00 (1 оценки)
tendzere
25 МИН.
160.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk