menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Пастрмајлија
Пица
Сендвич
ПРОМО
Свинска Пастрмајлија
Свинска Пастрмајлија
kapazvezda
4.82 (17 оценки)
tendzere
30 МИН.
150.00 ДЕН.
Пица Македонка
Пица Македонка
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
270.00 ДЕН.
Пица Сендвич
Пица Сендвич
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
160.00 ДЕН.
Пиано Сендвич
Пиано Сендвич
kapazvezda
4.00 (3 оценки)
tendzere
30 МИН.
200.00 ДЕН.
Капричиоза
Капричиоза
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
30 МИН.
270.00 ДЕН.
Маргарита
Маргарита
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
240.00 ДЕН.
Пилешка Пастрмајлија
Пилешка Пастрмајлија
kapazvezda
5.00 (6 оценки)
tendzere
30 МИН.
170.00 ДЕН.
Посна Пица
Посна Пица
kapazvezda
3.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
250.00 ДЕН.
Пеперони
Пеперони
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
290.00 ДЕН.
Кватро Формаџи
Кватро Формаџи
kapazvezda
4.50 (2 оценки)
tendzere
30 МИН.
330.00 ДЕН.
Пица Пршута
Пица Пршута
kapazvezda
4.33 (3 оценки)
tendzere
30 МИН.
320.00 ДЕН.
Ориентал де Лукс
Ориентал де Лукс
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
300.00 ДЕН.
3 Средни Пици по Избор + Кока Кола 1Л
3 Средни Пици по Избор + Кока Кола 1Л
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
25 МИН.
750.00 ДЕН.
3 Средни Пастрмајлии по Избор
3 Средни Пастрмајлии по Избор
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
500.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk