menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Торти
Чизкејк
Грчка Бела Торта
Грчка Бела Торта
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
10 МИН.
830.00 ДЕН.
Амарена Торта
Амарена Торта
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
750.00 ДЕН.
Моцарт Торта
Моцарт Торта
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
830.00 ДЕН.
Кремино Торта
Кремино Торта
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
870.00 ДЕН.
Oпера Торта
Oпера Торта
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
900.00 ДЕН.
Eгзотик Торта
Eгзотик Торта
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
750.00 ДЕН.
Пистачио Торта
Пистачио Торта
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
800.00 ДЕН.
Киндер Торта
Киндер Торта
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
700.00 ДЕН.
Торта со темно чоколадо
Торта со темно чоколадо
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
650.00 ДЕН.
Чоколаден Мус
Чоколаден Мус
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
650.00 ДЕН.
Лешник Торта
Лешник Торта
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
650.00 ДЕН.
Њујорк Чизкејк со Вишна
Њујорк Чизкејк со Вишна
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
900.00 ДЕН.
Овошна торта со малина
Овошна торта со малина
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
650.00 ДЕН.
Овошна торта со шумско овошје
Овошна торта со шумско овошје
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
650.00 ДЕН.
Захер Торта
Захер Торта
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
750.00 ДЕН.
Шумско овошје мус
Шумско овошје мус
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
650.00 ДЕН.
Розен Торта
Розен Торта
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
1,100.00 ДЕН.
Трио Чоколадо Торта
Трио Чоколадо Торта
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
10 МИН.
650.00 ДЕН.
Трио Овошна Торта
Трио Овошна Торта
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
715.00 ДЕН.
Њујорк Чизкејк со чоколадо
Њујорк Чизкејк со чоколадо
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
900.00 ДЕН.
Њујорк Чизкејк со солен карамел
Њујорк Чизкејк со солен карамел
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
900.00 ДЕН.
Труфа Торта
Труфа Торта
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
650.00 ДЕН.
Грчка Чоколадна Торта
Грчка Чоколадна Торта
kapazvezda
1.00 (0 оценки)
tendzere
10 МИН.
825.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk