menu toggle
FOOD
GURU
0
cart
FOOD
GURU
0
cart
Чиа пудинг
Смути
Здрави десерти
Џус
Омлет
Појадок
Супа & Прилози
Сендвич
Тост
Салата
Пилешко
Ориз
Главно јадење
Риба
Тестенини и нудлси
Бурито
Врап
Кесадиљи
Десерти
Торти
Палачинки
Чиа Пудинг со Протеин
Чиа Пудинг со Протеин
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
180.00 ДЕН.
ЧИА ПУДИНГ СО PB И МЛЕКО ОД ИНДИСКИ ОРЕВИ
ЧИА ПУДИНГ СО PB И МЛЕКО ОД ИНДИСКИ ОРЕВИ
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
150.00 ДЕН.
Смути Фреш Бери
Смути Фреш Бери
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
120.00 ДЕН.
Смути Авокадо Пепер
Смути Авокадо Пепер
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
140.00 ДЕН.
Смути со Путер од Кикирики и Банана
Смути со Путер од Кикирики и Банана
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
140.00 ДЕН.
Смути Зелена Енергија
Смути Зелена Енергија
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
140.00 ДЕН.
Смути Имуно Микс
Смути Имуно Микс
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
130.00 ДЕН.
Смути Лајт Грин
Смути Лајт Грин
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
120.00 ДЕН.
Смути Вејт Гејнер
Смути Вејт Гејнер
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
160.00 ДЕН.
Смути Јогурт Бери
Смути Јогурт Бери
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
160.00 ДЕН.
Јогурт со Овесни Снегулки
Јогурт со Овесни Снегулки
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
100.00 ДЕН.
Протеински Пудинг
Протеински Пудинг
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
160.00 ДЕН.
Цедени Сокови
Цедени Сокови
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
100.00 ДЕН.
Класик Омлет
Класик Омлет
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
160.00 ДЕН.
Брекфаст Бурито
Брекфаст Бурито
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
170.00 ДЕН.
Фритата
Фритата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
170.00 ДЕН.
Кајгана од Белки
Кајгана од Белки
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
180.00 ДЕН.
Омлет со Белки
Омлет со Белки
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
230.00 ДЕН.
Омлет со печурки
Омлет со печурки
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
180.00 ДЕН.
Сладок Протеински Доурчек
Сладок Протеински Доурчек
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
180.00 ДЕН.
Омлет со Авокадо и Сирење
Омлет со Авокадо и Сирење
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
200.00 ДЕН.
Веганска Кајгана од Тофу
Веганска Кајгана од Тофу
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
180.00 ДЕН.
Проја со Козјо Сирење
Проја со Козјо Сирење
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
40.00 ДЕН.
Супа од Брокула
Супа од Брокула
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
120.00 ДЕН.
Капрезе Панини
Капрезе Панини
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
140.00 ДЕН.
Чикен Панини
Чикен Панини
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
160.00 ДЕН.
Веган Пастрами
Веган Пастрами
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
220.00 ДЕН.
Авокадо Тост со Кајгана Јајце
Авокадо Тост со Кајгана Јајце
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
140.00 ДЕН.
Авокадо Тост со Поширано Јајце
Авокадо Тост со Поширано Јајце
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
160.00 ДЕН.
Тост со Путер од Кикирики и Џем од Малини
Тост со Путер од Кикирики и Џем од Малини
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
180.00 ДЕН.
Авокадо Тост со Блитва и Козјо Сирење
Авокадо Тост со Блитва и Козјо Сирење
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
140.00 ДЕН.
Благ Тост Микс
Благ Тост Микс
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
230.00 ДЕН.
Тост Микс (две благи, две солени)
Тост Микс (две благи, две солени)
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
230.00 ДЕН.
Фреш Лосос Бол
Фреш Лосос Бол
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
330.00 ДЕН.
Тако Чикен Бол
Тако Чикен Бол
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
270.00 ДЕН.
Италиан Салад Бол
 Италиан Салад  Бол
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
240.00 ДЕН.
Протеински Песто Веган Бол
Протеински Песто Веган Бол
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
15 МИН.
250.00 ДЕН.
Кето Салад Бол
Кето Салад Бол
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
280.00 ДЕН.
Умами Бол
Умами Бол
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
330.00 ДЕН.
Грчка Салата
Грчка Салата
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
210.00 ДЕН.
Салата со Свежи Печурки
Салата со Свежи Печурки
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
350.00 ДЕН.
Фреш Чикен Бол со Ориз
Фреш Чикен Бол со Ориз
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
180.00 ДЕН.
Плеин Веган Бол со Ориз
Плеин Веган Бол со Ориз
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
160.00 ДЕН.
Вегетаријански Спанаќ Бол
Вегетаријански Спанаќ Бол
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
200.00 ДЕН.
PB Чикен Бол
PB Чикен Бол
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
280.00 ДЕН.
Лосос Роке Бол со Ориз
Лосос Роке Бол со Ориз
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
380.00 ДЕН.
Лосос на Скара
Лосос на Скара
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
570.00 ДЕН.
Плеин Чикен Бол со Ориз
Плеин Чикен Бол со Ориз
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
190.00 ДЕН.
Пилешко со Зеленчук
Пилешко со Зеленчук
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
240.00 ДЕН.
Бодибилдинг Порција
Бодибилдинг Порција
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
220.00 ДЕН.
Кето Пилешко со Путер
Кето Пилешко со Путер
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
210.00 ДЕН.
Кари Чикен Бол
Кари Чикен Бол
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
250.00 ДЕН.
Брокули и Чикен Бол
Брокули и Чикен Бол
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
220.00 ДЕН.
Брокули и Сејтан Бол - Веган
Брокули и Сејтан Бол - Веган
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
220.00 ДЕН.
Кари Веган Бол
Кари Веган Бол
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
250.00 ДЕН.
Чикен Вок
Чикен Вок
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
210.00 ДЕН.
Слатко Кисел Чикен Вок
Слатко Кисел Чикен Вок
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
280.00 ДЕН.
Веган Вок
Веган Вок
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
270.00 ДЕН.
Вегетаријанска Базилико Паста
Вегетаријанска Базилико Паста
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
200.00 ДЕН.
Веган Песто Паста
Веган Песто Паста
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
180.00 ДЕН.
Веган Базилико Паста
Веган Базилико Паста
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
180.00 ДЕН.
Протеинска Песто Паста
Протеинска Песто Паста
kapazvezda
5.00 (1 оценки)
tendzere
20 МИН.
270.00 ДЕН.
Протеинска Базилико Паста
Протеинска Базилико Паста
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
220.00 ДЕН.
Вегетаријанска Песто Паста
Вегетаријанска Песто Паста
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
190.00 ДЕН.
Пилешко Луто Бурито
Пилешко Луто Бурито
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
230.00 ДЕН.
Веган Врап
Веган Врап
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
100.00 ДЕН.
Пилешки Врап
Пилешки Врап
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
160.00 ДЕН.
Туна Врап
Туна Врап
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
30 МИН.
130.00 ДЕН.
Чикен Класик Бурито
Чикен Класик Бурито
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
220.00 ДЕН.
Веган Сејтан Бурито
Веган Сејтан Бурито
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
260.00 ДЕН.
Веган Луто Бурто
Веган Луто Бурто
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
230.00 ДЕН.
Вегетаријанска Кесадиља
Вегетаријанска Кесадиља
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
250.00 ДЕН.
Веган Кесадиља
Веган Кесадиља
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
180.00 ДЕН.
Пилешка кесадиља
Пилешка кесадиља
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
200.00 ДЕН.
Бомбица Еспресо
Бомбица Еспресо
kapazvezda
4.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
30.00 ДЕН.
Мача Бомбица
Мача Бомбица
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
35.00 ДЕН.
Веганска Чоколадна Торта
Веганска Чоколадна Торта
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
15 МИН.
160.00 ДЕН.
Веганска Палачинка по Избор
Веганска Палачинка по Избор
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
200.00 ДЕН.
Протеинска Палачинка по Избор
Протеинска Палачинка по Избор
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
200.00 ДЕН.
Без Глутенска Палачинка
Без Глутенска Палачинка
kapazvezda
5.00 (0 оценки)
tendzere
20 МИН.
160.00 ДЕН.
close map

Одберете локација и потврдете ја

Close Cookie Consent
Колачиња
Ние користиме колачиња за да го подобриме Вашето искуство користејќи го FoodGuru.mk