Сабота работиме од 12.00 до 20.00, Недела не работиме! 🥳🤘

Додадено во кошничка!
Normal Mode
Fitness Mode
Normal Mode
Fitness Mode
Категории на храна
Појадоци
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Салати
Десерти
Ресторани »
Најави се
Појадоци
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Салати
Десерти
Најави се на
Погрешена eMail адреса. Пробај повторно!
Запомни ме?
Forgot Password?
Немаш сеуште сметка? Креирај сметка
Додадено во омилени
Classic Cheeseburger
By M'S Street Food
250 ДЕН
Криспи Пуерта Бурито
By Tex Mex Puerta
150 ДЕН
Калифорниа Бурито
By Tex Mex Puerta
160 ДЕН
Cheeseburger
By Dozzy Burger House
180 ДЕН
Double Cheeseburger
By Dozzy Burger House
200 ДЕН
Ранчеро Текс Бурито
By Tex Mex Puerta
160 ДЕН
Фит Текс Бурито
By Tex Mex Puerta
160 ДЕН
Pulled Pork BBQ Sandwich
By Konec
200 ДЕН
Бурито со Гвакамоле
By Tex Mex Puerta
130 ДЕН
BBQ Bacon Burger
By M'S Street Food
300 ДЕН
Пламенко Бургер
By M'S Street Food
290 ДЕН
Crispy Chicken Burger
By M'S Street Food
180 ДЕН
Бурито со Халапењо
By Tex Mex Puerta
150 ДЕН
Double Cheeseburger
By M'S Street Food
360 ДЕН
Пилешко Пуерта Ролињо
By Tex Mex Puerta
120 ДЕН
Sweet Mayo Sandwich
By Konec
200 ДЕН
Crispy Sandwich
By Brisket Sandwich Bar
160 ДЕН
Шампионски Бургер
By M'S Street Food
300 ДЕН
Dozzy Burger
By Dozzy Burger House
260 ДЕН
Мексички Бургер
By M'S Street Food
320 ДЕН
Chicken Burger
By Dozzy Burger House
140 ДЕН
Brisket Burger
By Brisket Sandwich Bar
220 ДЕН
Belly Sandwich
By Brisket Sandwich Bar
200 ДЕН
Кесадиља Пуерта
By Tex Mex Puerta
140 ДЕН
Вегетаријанско Пуерта Бурито
By Tex Mex Puerta
120 ДЕН
Crispy Растурен
By Brisket Sandwich Bar
180 ДЕН
Јунешки Сендвич
By Konec
220 ДЕН
Чиа Пудинг
By Vega
120 ДЕН
Chorizo Burger
By Brisket Sandwich Bar
240 ДЕН
Brisket Sandwich Растурен
By Brisket Sandwich Bar
220 ДЕН