FoodGuru MK - Повеќе од достава на храна
Loading...

Драги гуруа, нарачки примаме од 13.00! 🙌

Додадено во кошничка!
-->
-->
Категории на храна
Појадок, домашно, апетисани
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Пијалоци
Ресторани »
Најави се
Појадок, домашно, апетисани
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Пијалоци
Најави се на
Погрешена лозинка. Пробај со ја заборавив лозинката!
Forgot Password?
Немаш сеуште сметка? Креирај сметка
Стани партнер ресторан

Стани
партнер
ресторан

Заедно. Единствено така
ќе направиме промена!

Во Food Guru, наша цел е да направиме промена во индустријата за достава за храна и со тоа да ја зајакнеме локалната економија. За да можеме да го направиме ова, потребни сте ни Вие - бизнисите на територија на град Скопје, за почеток.

Нашата визија е вам да ви понудиме фер услови, нови можности, лесен пристап и професионална соработка. Ние веруваме во тоа дека додека еден член од Food Guru приказната е задоволен, задоволни ќе бидат сите останати, така што решивме да тргнеме од Вас.

Патот до посакуваната промена што сакаме да ја направиме нема да биде лесен.

Напротив, заедно ќе се соочиме со еден тон предизвици, разочарувања но и значајни победи. Токму заради тоа, бараме партнери кои се доволно храбри да се придружат на револуцијата каде ќе го решиме секој невозможен проблем, одговорно ќе работиме за корисниците секој ден, и заедно ќе помогнеме каде можеме.

Дали сте подготвени за предизвикот? Придружете ни се денес!

Зошто да соработуваш со FoodGuru?

Food Guru не соработува на база на мени, што значи дека вие имате целосна слобода да одберете кои оброци ќе ги понудите преку нашиот вебсајт. Без разлика на бројот на оброци, истите мора секогаш да бидат со врвен квалитет и брз процес на подготовка.
Со креирање на профил на ресторанот, вие ќе имате уреден систем за постојан увид на бројот на нарачки направени преку нашата платформа, детали за нарачките и увид на заработувачката.
Поради изложеност на оброците пред 50,000 посетители на веб-страницата на Food Guru секој ден, вашиот ресторан ќе остварува поголема месечна заработка.

Како Food Guru работи за
партнер-рестораните?

1

Крајните корисници ги пронаоѓаат
оброците кои ги нудите преку нашата
платформа и прават нарачка.

2

Откако нарачката ќе биде направена,
вие ја прифаќате и почнувате со подготовка.

3

Со завршување на подготовката,
обележувате дека процесот е
завршен со што доставувачот знае дека
веднаш може да дојде во вашиот ресторан.

4

Знаејќи дека нарачката е спремна,
доставувачот веднаш ќе пристигне во
вашиот ресторан да ја подигне нарачката
и да ја достави до адресата на
крајниот корисник.