Chat with us, powered by LiveChat FoodGuru MK - Повеќе од достава на храна
Loading...
Додадено во кошничка!
Normal Mode
Fitness Mode
Normal Mode
Fitness Mode
Категории на храна
Појадоци
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Фитнес Храна
Ресторани »
Најави се
Појадоци
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Фитнес Храна
Најави се на
Погрешена eMail адреса. Пробај повторно!
Запомни ме?
Forgot Password?
Немаш сеуште сметка? Креирај сметка
Салати
Додадено во омилени
Хумус Салата
By Vega
210 ДЕН
Веган Протеин Салата
By Vega
210 ДЕН
Шеф Салата
By Amigos Mexican Restaurant & Bar
370 ДЕН
Цезар Вафла Салата
By Martini
220 ДЕН
Фреш Вафла Салата
By Martini
200 ДЕН
Рукола Вафла Салата
By Martini
190 ДЕН
Прованса Салата
By BKW Hybrid Bar
290 ДЕН
Нане-Нане Салата
By BKW Hybrid Bar
320 ДЕН
Цезар Салата
By BKW Hybrid Bar
290 ДЕН
Маракеш Салата
By BKW Hybrid Bar
250 ДЕН
Веге Цезар Салата
By Tetka Biberce
210 ДЕН
Салата од тиквички
By Tetka Biberce
210 ДЕН
Домат салата со печурки
By Gran Club
130 ДЕН
Цезар салата
By Gran Club
210 ДЕН
Туна Салата
By Gran Club
150 ДЕН
Power Salad
By Brick Eat
260 ДЕН
Oреов Лад Салата
By Oreov Lad
230 ДЕН
Капрезе Салата
By Oreov Lad
180 ДЕН
Цезар Салата
By Tetka Biberce
200 ДЕН
Цезар салата
By Skopski Merak
260 ДЕН
Капрезе салата
By Skopski Merak
230 ДЕН
Туна салата
By Skopski Merak
250 ДЕН
Селска салата
By Skopski Merak
190 ДЕН
Рома салата
By Skopski Merak
260 ДЕН
Француска Салата
By Skopski Merak
330 ДЕН
Фреш Салата
By Skopski Merak
180 ДЕН
Салата Скопски Мерак
By Skopski Merak
330 ДЕН
Шопска Салата
By Skopski Merak
170 ДЕН
Шеф Салата
By Skopski Merak
330 ДЕН
Свежа Mешана Салата
By Skopski Merak
180 ДЕН
Примавера Салата
By Skopski Merak
150 ДЕН
Македонска Салата
By Skopski Merak
150 ДЕН
Цезар Салата
By Pub Porta
220 ДЕН
Цезар Салата
By Sugar Cube
200 ДЕН
Туна Салата
By Sugar Cube
180 ДЕН
Мешана Салата
By Sugar Cube
140 ДЕН
Шопска салата
By Sugar Cube
150 ДЕН
Цезар Салата
By White Horse
190 ДЕН
Витаминска Салата
By White Horse
160 ДЕН
Туна Салата
By White Horse
170 ДЕН
Салата Тетовска Рапсодија
By Public Room
240 ДЕН
Витаминска Салата
By Public Room
180 ДЕН
Вкусна Салата
By Public Room
220 ДЕН
Мешана Салата
By Enriko
150 ДЕН
Тробојна Салата
By Enriko
180 ДЕН
Цезар Салата
By Enriko
260 ДЕН
Капрезе Салата
By Enriko
170 ДЕН
Таратор
By Enriko
140 ДЕН
Витаминска Салата
By Fast Food Petle
110 ДЕН
Ева Салата
By Fast Food Petle
140 ДЕН
Цезар Салата
By Fast Food Petle
160 ДЕН
Гиро Салата
By Trend Giro Bar
210 ДЕН
Таратор Салата
By Idadija M
100 ДЕН
Шопска Салата
By Idadija M
120 ДЕН
Македонска Салата
By Idadija M
120 ДЕН
Салата со свежи печурки
By Soho House
170 ДЕН
Сохо Салата
By Soho House
260 ДЕН
Туна Салата
By Soho House
250 ДЕН
Веган Протеин Салата
By Soho House
280 ДЕН
Грчка Салата
By Idadija M
140 ДЕН
Greens Salad
By DREN
180 ДЕН
Beet Carrot Tagliatelle
By DREN
150 ДЕН
Tofu Salad
By DREN
200 ДЕН
Spicy Kinoa Salad
By DREN
180 ДЕН
Мешана Салата
By Idadija M
90 ДЕН
Компир Салата
By Idadija M
100 ДЕН
Витаминска Салата
By Bull's Burger
115 ДЕН
Цезар Салата
By Bull's Burger
150 ДЕН
Crispy Salad
By Brisket Sandwich Bar
150 ДЕН
Цезар Салата
By Casa Cubana
179 ДЕН
Туна Салата
By Casa Cubana
179 ДЕН
Капрезе салата со пршута
By Casa Cubana
215 ДЕН
Морска Салата
By Enriko
450 ДЕН
Шопска Салата
By Enriko
180 ДЕН
Туна Салата
By Enriko
220 ДЕН
My Girlfriend Is a Vegetarian
By SubFiction
200 ДЕН
Jack Rabbit’s Chickpeas
By SubFiction
170 ДЕН
Momma Pappa & Baby
By SubFiction
170 ДЕН
Бејби Спанаќ Салата
By Veneto
300 ДЕН
Биф Салата
By Veneto
400 ДЕН
Цезар Салата
By Veneto
350 ДЕН
Грчка Салата
By Veneto
280 ДЕН
Салата „Де Ла Каса“
By Veneto
280 ДЕН
Салата Венето
By Veneto
350 ДЕН
Салата Мама Миа
By Veneto
300 ДЕН
Салата Капрезе со пршута
By Veneto
350 ДЕН
Енрико Салата
By Enriko
260 ДЕН
Салата Горгонзола Ореви
By Enriko
240 ДЕН
Грчка Салата
By Enriko
220 ДЕН
Салата Рукола-Шери Домат
By Enriko
180 ДЕН
Салата Спанаќ - Сланина
By Enriko
260 ДЕН
Chickpea Salad
By The Burger Project
170 ДЕН
Cranberry Chard Salad
By The Burger Project
200 ДЕН
Protein Salad
By The Burger Project
170 ДЕН
Киноа Салата
By Amigos Ljubljanska
270 ДЕН
Фалафел Салата
By Vega
200 ДЕН