FoodGuru MK - Повеќе од достава на храна
Loading...

Драги гуруа, нарачки примаме од 09.00! 🍀♥️

Додадено во кошничка!
-->
-->
Категории на храна
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Фитнес Храна
Ресторани »
Најави се
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Фитнес Храна
Најави се на
Погрешена лозинка. Пробај со ја заборавив лозинката!
Запомни ме?
Forgot Password?
Немаш сеуште сметка? Креирај сметка
Пица & Пастрмајлија
Додадено во омилени
Карбонара Таљатели
By Martini
260 ДЕН
Кватро Формаџи Шпагети
By Martini
260 ДЕН
Фрути Ди Маре Шпагети
By Martini
290 ДЕН
Пилешко Рижото
By Martini
240 ДЕН
Фрути Ди Маре Рижото
By Martini
290 ДЕН
Свинска Пастрмајлија
By Pizza House
140 ДЕН
Пица Македонка
By Pizza House
230 ДЕН
Капричиоза
By Pizza House
240 ДЕН
Маргарита
By Pizza House
220 ДЕН
Пилешка Пастрмајлија
By Pizza House
140 ДЕН
Посна Пица
By Pizza House
200 ДЕН
Пеперони
By Pizza House
260 ДЕН
Кватро Формаџи
By Pizza House
300 ДЕН
Пица Пршута
By Pizza House
290 ДЕН
Ориентал де Лукс
By Pizza House
270 ДЕН
Капричиоза
By Zanzibar
260 ДЕН
Пица Македонка
By Zanzibar
280 ДЕН
Дијаволо Пица
By Zanzibar
300 ДЕН
Пица Занзибар
By Zanzibar
350 ДЕН
Пица Пршуто
By Zanzibar
350 ДЕН
Безглутенска Пица
By Zanzibar
290 ДЕН
Калцоне
By Gran Club
160 ДЕН
Свинска Пастрмајлија
By Gran Club
220 ДЕН
Пилешка Пастрмајлија
By Gran Club
190 ДЕН
Пица Везувио
By Gran Club
220 ДЕН
Пица Мајонеза
By Gran Club
250 ДЕН
Пица Кулен
By Gran Club
280 ДЕН
Пица 4 Сирења
By Gran Club
290 ДЕН
Капричиоза
By Gran Club
240 ДЕН
Маргарита
By Gran Club
190 ДЕН
Пица Сендвич
By Pizza House
150 ДЕН
Пилешка Пица
By Gran Club
240 ДЕН
Пица Вегетаријана
By Gran Club
220 ДЕН
Капричиоза
By Brick Eat
280 ДЕН
Пица Кулен
By Brick Eat
280 ДЕН
Маргарита
By Brick Eat
240 ДЕН
Mаргарита
By Enriko
230 ДЕН
Пица Кулен
By Enriko
340 ДЕН
Пица Енрико
By Enriko
340 ДЕН
Капричиоза
By Enriko
310 ДЕН
Пица Кватро Салами
By Enriko
360 ДЕН
Пастрмајлија
By Enriko
270 ДЕН
Панцерота
By Enriko
120 ДЕН
Пица Хаваи
By Enriko
330 ДЕН
Пица Кордон Блу
By Enriko
330 ДЕН
Пица Помодорина
By Enriko
280 ДЕН
Пица Рукола
By Enriko
340 ДЕН
Капричиоза со зеленчук
By Enriko
330 ДЕН
Капричиоза
By Avanti
290 ДЕН
Парма Пица
By Avanti
330 ДЕН
Маргарита
By Avanti
260 ДЕН
Пица Диаволо
By Avanti
290 ДЕН
Пица 4 Сирења
By Avanti
330 ДЕН
Пица Аванти
By Avanti
330 ДЕН
Пастрмајлија
By Avanti
270 ДЕН
Капричиоза Пица
By Hotel Russia
240 ДЕН
Штипска Пилешка Пастрмајлија
By Gustoso
240 ДЕН
Штипска Свинска Пастрмајлија
By Gustoso
240 ДЕН
Пица Зелена
By Enriko
270 ДЕН
Пица Вргањ
By Enriko
350 ДЕН
Пица Вегетаријана
By Enriko
280 ДЕН
Пица Кватро Салами
By Enriko
360 ДЕН
Пица Диаволо
By Enriko
350 ДЕН
Пица Рукола
By Enriko
340 ДЕН
Пица Стелато
By Enriko
330 ДЕН
Пици од 30 цм
By Big Five
240 ДЕН
Пица Биг Фајв
By Big Five
290 ДЕН
Пица Тиквици
By Enriko
290 ДЕН
Пица Свински - Телешки Пршут
By Enriko
340 ДЕН
Пица Вегетаријана
By Veneto
300 ДЕН
Пица Капричиоза
By Veneto
320 ДЕН
Пица Кватро Стаџоне
By Veneto
380 ДЕН
Пица Пеперони
By Veneto
350 ДЕН
Пица Капрезе
By Veneto
330 ДЕН
Пица Пршуто Фунги
By Veneto
380 ДЕН
Пица Кватро Формаџи
By Veneto
390 ДЕН
Пица Венето
By Veneto
410 ДЕН
Пица Туна
By Veneto
310 ДЕН
Пица Фунги
By Veneto
310 ДЕН
Фамилијарни Пици
By Big Five
500 ДЕН
Пица Парче
By Big Five
90 ДЕН
Margherita
By Dos Hermanos Pizza
190 ДЕН
Capricciosa
By Dos Hermanos Pizza
240 ДЕН
Cinque Formaggi
By Dos Hermanos Pizza
280 ДЕН
Pepperoni
By Dos Hermanos Pizza
260 ДЕН
Dos Hermanos
By Dos Hermanos Pizza
310 ДЕН
Vege Paradise
By Dos Hermanos Pizza
240 ДЕН
Cheeseburger Pizza
By Dos Hermanos Pizza
250 ДЕН
Chicken Alfredo
By Dos Hermanos Pizza
260 ДЕН
Капричиоза Пица
By Thymbra Wine & Beer Bar
280 ДЕН
Македонска Пица
By Thymbra Wine & Beer Bar
320 ДЕН
Маргарита Пица
By Thymbra Wine & Beer Bar
260 ДЕН
Пица Диаволо
By Thymbra Wine & Beer Bar
320 ДЕН
Тимбра Пица
By Thymbra Wine & Beer Bar
340 ДЕН
Интегрална Пица Наполитана
By Art of Catering
290 ДЕН
Интегрална Пица Маргарита
By Art of Catering
280 ДЕН
Интегрална Пица Капричиоза
By Art of Catering
310 ДЕН
Интегрална Пица Рукола
By Art of Catering
340 ДЕН
Интегрална Пица Вегетаријана
By Art of Catering
320 ДЕН
Интегрална Пица Капрезе
By Art of Catering
330 ДЕН
Мини Пица Пилешка Шунка и Сирење
By Mini Pani
30 ДЕН
Мини Пица
By Mini Pani
8 ДЕН
Бело Сирење
By Mini Pani
11 ДЕН
Дупло Сирење
By Mini Pani
12 ДЕН
Мини Калцоне
By Mini Pani
11 ДЕН
Мини Бурек со Сирење
By Mini Pani
19 ДЕН
Шунка Павлака
By Mini Pani
11 ДЕН
Мини Бурек со Месо
By Mini Pani
19 ДЕН
Шунка Сирење
By Mini Pani
13 ДЕН
Виршла
By Mini Pani
14 ДЕН
Туна Пица
By Gran Club
290 ДЕН
Пица Маргарита
By Gran Club
200 ДЕН
Пица Наполитана
By Gran Club
230 ДЕН
Пица Наполитана
By Enriko
280 ДЕН
Преклопена Пица
By Enriko
310 ДЕН
Пица Везувио
By Enriko
330 ДЕН
Пица Мајонеза
By Enriko
330 ДЕН
Пица Кватро Стаџоне
By Enriko
340 ДЕН
Пица Морски Свет
By Enriko
400 ДЕН
Пица Наполитана со Зеленчук
By Enriko
310 ДЕН
Пица Вегетаријана со Зеленчук
By Enriko
310 ДЕН
Пица Туна
By Enriko
340 ДЕН
Ориентална Пица
By Enriko
310 ДЕН
Пица Шкампи
By Enriko
400 ДЕН
Пица Кватро Формаџи
By Enriko
340 ДЕН
Пица Пармиџана
By Enriko
280 ДЕН
Пица Карбонара
By Enriko
300 ДЕН
Пица Кари
By Enriko
330 ДЕН
Пица Брокула
By Enriko
280 ДЕН
Црвена Пастрмка (порција)
By Zlatna Viluska
330 ДЕН
Пица Маргарита
By La Terrazza
200 ДЕН
Пица Аи Фунги
By La Terrazza
220 ДЕН
Пица Капричиоза
By La Terrazza
220 ДЕН
Пица Вегетаријана
By La Terrazza
220 ДЕН
Пица Ала Салсиција
By La Terrazza
250 ДЕН
Пица Тосканациа
By La Terrazza
300 ДЕН
Пица Кватро Формаџи
By La Terrazza
300 ДЕН
Пица Кватро Стаџиони
By La Terrazza
300 ДЕН
Пица Фрути ди Маре
By La Terrazza
500 ДЕН
Пица Пармиџана
By La Terrazza
380 ДЕН
Crostone rucola e prosciutto
By La Terrazza
300 ДЕН
Пица Панцета
By La Terrazza
300 ДЕН
Пица Калабрезе
By La Terrazza
220 ДЕН
Пица со Туна
By La Terrazza
280 ДЕН
Пица Special White
By La Terrazza
400 ДЕН
Пица лепчиња
By La Terrazza
70 ДЕН
Лепчиња со моцарела
By La Terrazza
90 ДЕН
Лепчиња со маслинки
By La Terrazza
90 ДЕН
Пастрмајлија
By La Terrazza
250 ДЕН
Вегетарјанска Пастрмајлија
By Gustoso
220 ДЕН