FoodGuru MK - Повеќе од достава на храна
Loading...

Драги гуруа, нарачки примаме од 13.00! ♥️

Додадено во кошничка!
-->
-->
Категории на храна
Појадок, домашно, апетисани
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Пијалоци
Ресторани »
Најави се
Појадок, домашно, апетисани
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Пијалоци
Најави се на
Погрешена лозинка. Пробај со ја заборавив лозинката!
Forgot Password?
Немаш сеуште сметка? Креирај сметка
Бургери & Сендвичи
Додадено во омилени
Classic Cheeseburger
By MS Street Food
250 ДЕН
Double Cheeseburger
By MS Street Food
360 ДЕН
BBQ Bacon Burger
By MS Street Food
300 ДЕН
Мексички Бургер
By MS Street Food
320 ДЕН
Пламенко Бургер
By MS Street Food
290 ДЕН
Шампионски Бургер
By MS Street Food
300 ДЕН
Barfly Gourmet Burger
By BKW Hybrid Bar
380 ДЕН
Bourbon Street Four Roses
By BKW Hybrid Bar
380 ДЕН
Taftalidze Funk Burger
By BKW Hybrid Bar
380 ДЕН
Hamburger
By Fast Food Petle
220 ДЕН
Chicken Burger
By Fast Food Petle
210 ДЕН
Classic Double Cheeseburger
By Brick Eat
280 ДЕН
M'S Special Burger
By MS Street Food
300 ДЕН
Дијаволо Сендвич
By Zanzibar
130 ДЕН
Вегетале Сендвич
By Zanzibar
130 ДЕН
Сендвич со сирење и павлака
By Gran Club
120 ДЕН
Гран Сендвич
By Gran Club
170 ДЕН
Сендвич со свински врат
By Gran Club
160 ДЕН
Цезар Сендвич
By Gran Club
150 ДЕН
Пиано Сендвич
By Pizza House
200 ДЕН
Сендвич со кулен
By Gran Club
150 ДЕН
Сендвич со шунка
By Gran Club
130 ДЕН
Вегетаријански Сендвич
By Gran Club
130 ДЕН
Buffalo Hot Chicken Burger
By Pub Porta
230 ДЕН
Селски Сендвич
By Pub Porta
180 ДЕН
Ригел Сендвич
By White Horse
190 ДЕН
Кан Сендвич
By White Horse
150 ДЕН
Торнадо Сендвич
By White Horse
190 ДЕН
Пилгрим Сендвич
By White Horse
170 ДЕН
Довер Сендвич
By White Horse
170 ДЕН
Ангус Сендвич
By White Horse
230 ДЕН
Хидалго Сендвич
By White Horse
170 ДЕН
Бургер
By Public Room
320 ДЕН
Сендвич Еуфорија
By Public Room
210 ДЕН
Сендвич Љубов
By Public Room
210 ДЕН
Сендвич Задоволство
By Public Room
210 ДЕН
Сендвич Парма
By Public Room
230 ДЕН
Италијански Сендвич
By Enriko
200 ДЕН
Енрико Сендвич
By Enriko
160 ДЕН
Рукола Сендвич
By Enriko
180 ДЕН
Вегетаријански Сендвич
By Enriko
160 ДЕН
Туна Сендвич
By Enriko
170 ДЕН
Чизи Халапењо Бургер
By Pub Porta
260 ДЕН
Домашен Сендвич
By Enriko
160 ДЕН
Сани Бургер
By Hotel Russia
280 ДЕН
Spicy Burger
By MS Street Food
320 ДЕН
Кубано Сендвич
By BKW Hybrid Bar
250 ДЕН
М’S Baconator
By MS Street Food
310 ДЕН
Blue Cheese Burger
By MS Street Food
260 ДЕН
Hamburger
By MS Street Food
220 ДЕН
Crispy Chicken Burger
By Fast Food Petle
230 ДЕН
Сендвич со пршута
By Enriko
180 ДЕН
Хот Дог со помфрит
By Big Five
90 ДЕН
Голем Тост
By Big Five
110 ДЕН
Помфрит
By Big Five
90 ДЕН
Green Vegan
By Breakfast Club by Shortbus
100 ДЕН
MRS Green
By Breakfast Club by Shortbus
140 ДЕН
MR Green
By Breakfast Club by Shortbus
160 ДЕН
Мал Тост
By Big Five
110 ДЕН
Сендвич со италијанска салама
By Pork & Bread
220 ДЕН
Сендвич со пршута
By Pork & Bread
230 ДЕН
Oмлет сендвич со сланина
By Pork & Bread
200 ДЕН
Омлет сендвич со зеленчук
By Pork & Bread
180 ДЕН
Сендвич со свинско месо и праз
By Pork & Bread
220 ДЕН
Porchetta Сендвич
By Pork & Bread
250 ДЕН
Американ Бургер
By Pub Porta
220 ДЕН
Кватро Формаџи Тост
By Enriko
200 ДЕН
Кулен Сендвич
By Enriko
170 ДЕН
Вегетарјанско Трдло
By Transilvanisko Trdlo
150 ДЕН
Гиро Трдло
By Transilvanisko Trdlo
150 ДЕН
Класик Хамбургер
By Step to Food
145 ДЕН
Класик Чизбургер
By Step to Food
155 ДЕН
Класик Чикен
By Step to Food
155 ДЕН
Криспи Чикен
By Step to Food
215 ДЕН
1060 Бургер
By Step to Food
180 ДЕН
Планина Бургер
By Step to Food
230 ДЕН
Веге Бургер
By Step to Food
205 ДЕН
Степ Бургер
By Step to Food
240 ДЕН
Мал Класик Тост
By Step to Food
100 ДЕН
Голем Класик Тост
By Step to Food
120 ДЕН
Mountain Fresh Air Chicken
By Step to Food
230 ДЕН
Hot Chicken
By Step to Food
190 ДЕН
Double Pleasure Chicken
By Step to Food
275 ДЕН
Мал Добар Тост
By Step to Food
120 ДЕН
Комбиниран Сендвич
By Step to Food
130 ДЕН
Голем Добар Тост
By Step to Food
145 ДЕН
Сендвичот на мама
By Step to Food
110 ДЕН
Вкусен Сендвич со Чедар
By Step to Food
155 ДЕН
Мал Премиум Тост
By Step to Food
155 ДЕН
Голем Премиум Тост
By Step to Food
190 ДЕН
Класик Хот Дог
By Step to Food
75 ДЕН
Вкусен сендвич со Фета Сирење
By Step to Food
155 ДЕН
Класик Хот Дог со 2 Виршли
By Step to Food
85 ДЕН
Степ Хот Дог
By Step to Food
100 ДЕН
Вегетаријански Сендвич
By Step to Food
145 ДЕН
Strong Хот Дог
By Step to Food
150 ДЕН
Веган Сендвич
By Step to Food
145 ДЕН
Чили Хот Дог
By Step to Food
85 ДЕН
Туна Сендвич
By Step to Food
145 ДЕН
Тафталиџе Сендвич
By Step to Food
170 ДЕН
Мајсторски Сендвич
By Step to Food
145 ДЕН
Интегрално Гиро Капрезе
By Zanzibar
150 ДЕН
Интегрално Гиро Верде
By Zanzibar
150 ДЕН
Занзибар Сендвич
By Zanzibar
130 ДЕН
Крио Сендвич
By Zanzibar
130 ДЕН
Обичен Врап
By Healthy Wealthy Bistro
230 ДЕН
Веге Врап
By Healthy Wealthy Bistro
230 ДЕН
Healthy Wealthy Врап
By Healthy Wealthy Bistro
185 ДЕН
Сендвич Вего
By Public Room
200 ДЕН
Сендвич со Пилешки Стек
By Bife Celik
190 ДЕН
Сендвич со Колбас
By Bife Celik
210 ДЕН
Сендвич со Сланина
By Bife Celik
190 ДЕН
Македонски Сендвич
By Bife Celik
210 ДЕН
Посен Сендвич
By Bife Celik
180 ДЕН
Туна Сендвич
By Bife Celik
180 ДЕН
Гиро Сендвич
By Bife Celik
220 ДЕН
Оли Сендвич
By Bife Celik
130 ДЕН
Обичен Сендвич
By Bife Celik
150 ДЕН
Обичен Сендвич без месо
By Bife Celik
115 ДЕН
Пршута Сендвич
By Bife Celik
180 ДЕН
Нафора Сендвич
By Bife Celik
115 ДЕН
Сендвич со Овчи Кашкавал
By Bife Celik
140 ДЕН
Classic Burger
By Drama
165 ДЕН
Classic Cheeseburger
By Drama
200 ДЕН
BC Burger
By Drama
240 ДЕН
Bacon Burger
By Drama
275 ДЕН
Double Cheeseburger
By Drama
240 ДЕН
Double Burger
By Drama
340 ДЕН
Quattro Formaggi Burger
By Drama
370 ДЕН
Drama Burger
By Drama
270 ДЕН
Vege Burger
By Drama
175 ДЕН
Тост со Шунка и Кашкавал
By Drama
80 ДЕН
Crispy Chicken Burger
By Drama
175 ДЕН
Тост со Врат и Кашкавал
By Drama
90 ДЕН
Тост со Кулен и Кашкавал
By Drama
90 ДЕН
Тост со Чедар и Сланина
By Drama
120 ДЕН
Smash Burger
By MS Street Food
300 ДЕН
Кесадиља
By MS Street Food
170 ДЕН
Центар Бар Бургер
By Centar Bar
310 ДЕН
Центар Бар Голем Бургер
By Centar Bar
350 ДЕН
Бургер со Пилешко Месо
By Centar Bar
270 ДЕН
Вегетаријански Бургер (3 бургери порција)
By Centar Bar
200 ДЕН
Клуб Сендвич ''Цезар''
By Centar Bar
200 ДЕН
Класичен Хамбургер со Помфрит
By Turist Plostad
240 ДЕН
Турист Црн Бургер
By Turist Plostad
400 ДЕН
Reborn Црвен Бургер
By Turist Plostad
430 ДЕН
Сендвич со Шарска
By Turist Plostad
260 ДЕН
Сендвич со 5 ќебапи
By Turist Plostad
170 ДЕН
Сендвич со 7 ќебапи
By Turist Plostad
200 ДЕН
Сендвич со 10 ќебапи
By Turist Plostad
240 ДЕН
Сендвич со XL Стек/Чикен Бургер
By Turist Plostad
200 ДЕН
Сендвич со XL Батак
By Turist Plostad
200 ДЕН
Сендвич со Суџук
By Turist Plostad
170 ДЕН
Веге Бургер
By Turist Plostad
190 ДЕН
Golden 24K Burger
By Turist Plostad
720 ДЕН
Сендвич со Ребро
By Pork & Bread
230 ДЕН
Бан Ми Сендвич
By Mama
240 ДЕН
Хемпро Сендвич
By Mama
220 ДЕН
Рустичен Багет со Хељда
By Healthy Wealthy Bistro
200 ДЕН
Чабата Пршута Сендвич
By Healthy Wealthy Bistro
300 ДЕН
Туна Сендвич
By Healthy Wealthy Bistro
220 ДЕН
Хамбургер
By BigZ
120 ДЕН
BigZ Burger
By BigZ
120 ДЕН
BBQ Бургер
By BigZ
120 ДЕН
Премиум Бургер
By BigZ
150 ДЕН
Grilled Chicken Burger
By BigZ
120 ДЕН
Crispy Classic Burger
By BigZ
120 ДЕН
BigZ Crispy Burger
By BigZ
120 ДЕН
Crispy Honey Mustard Burger
By BigZ
120 ДЕН
BBQ Crispy Burger
By BigZ
120 ДЕН
Хот Дог
By BigZ
60 ДЕН
Big Dog
By BigZ
90 ДЕН
Cheese Big Dog
By BigZ
110 ДЕН
Chicken Wrap
By BigZ
140 ДЕН
Crispy Wrap
By BigZ
140 ДЕН
Mexican Wrap
By BigZ
140 ДЕН
Pulled Pork Wrap
By BigZ
150 ДЕН
Double Burger
By BigZ
170 ДЕН
Бранков Сендвич
By Public Room
240 ДЕН
Јуриј Ајварин
By Slatkogram
150 ДЕН
Бургер
By White Horse
360 ДЕН