Chat with us, powered by LiveChat FoodGuru MK - Повеќе од достава на храна
Loading...
Додадено во кошничка!
Normal Mode
Fitness Mode
Normal Mode
Fitness Mode
Категории на храна
Појадоци
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Фитнес Храна
Ресторани »
Најави се
Појадоци
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Фитнес Храна
Најави се на
Погрешена eMail адреса. Пробај повторно!
Запомни ме?
Forgot Password?
Немаш сеуште сметка? Креирај сметка
Мексиканско
Додадено во омилени
Рол де Пољо
By Amigos Mexican Restaurant & Bar
220 ДЕН
Фахитас
By Amigos Mexican Restaurant & Bar
590 ДЕН
Начос Чипс
By Amigos Mexican Restaurant & Bar
290 ДЕН
Тако
By Amigos Mexican Restaurant & Bar
380 ДЕН
Калифорнија Бурито
By Tex Mex Puerta
160 ДЕН
Криспи Пуерта Бурито
By Tex Mex Puerta
160 ДЕН
Бурито со Халапењо
By Tex Mex Puerta
160 ДЕН
Пилешко Пуерта Ролињо
By Tex Mex Puerta
130 ДЕН
Ранчеро Текс Бурито
By Tex Mex Puerta
170 ДЕН
Бурито со Гвакамоле
By Tex Mex Puerta
140 ДЕН
Начос Енчилада
By Amigos Mexican Restaurant & Bar
450 ДЕН
Домашен Пуерта Начос Чипс
By Tex Mex Puerta
100 ДЕН
Кесадиља Пуерта
By Tex Mex Puerta
150 ДЕН
Вегетаријанско Пуерта Бурито
By Tex Mex Puerta
130 ДЕН
Фит Текс Бурито
By Tex Mex Puerta
170 ДЕН
Свински BBQ Врап
By Konec
200 ДЕН
Пилешки Врап Империјал
By SK Mabel 2020
135 ДЕН
Пикантен Торпедо Врап
By SK Mabel 2020
135 ДЕН
Веган Врап
By SK Mabel 2020
125 ДЕН
Веге Врап
By SK Mabel 2020
125 ДЕН
Роло тортиљи со помфрит
By Tetka Biberce
220 ДЕН
Пилешки Интегрален Врап
By Brick Eat
200 ДЕН
Кесадиља
By Papriko's Burger Garden
160 ДЕН
Рол де Пиле
By Casa Cubana
203 ДЕН
Авокадо Такос
By Amigos Ljubljanska
250 ДЕН
Карнитас Такос
By Amigos Ljubljanska
290 ДЕН
Пољо Такос
By Amigos Ljubljanska
250 ДЕН
Карнитас
By Amigos Ljubljanska
650 ДЕН
Паеља
By Amigos Ljubljanska
560 ДЕН
Бурито Направи Сам
By Tex Mex Puerta
100 ДЕН
Веган Самосас
By Tex Mex Puerta
60 ДЕН
Веге Самосас
By Tex Mex Puerta
60 ДЕН
Самосас со Бафало Пилешко Месо
By Tex Mex Puerta
60 ДЕН