FoodGuru MK

Поради работното време, нарачки примаме до 21:30 часот. Ви благодариме на разбирањето! 😎

Додадено во кошничка!
Normal Mode
Fitness Mode
Normal Mode
Fitness Mode
Категории на храна
Појадоци
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Фитнес Храна
Ресторани »
Најави се
Појадоци
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Фитнес Храна
Најави се на
Погрешена eMail адреса. Пробај повторно!
Запомни ме?
Forgot Password?
Немаш сеуште сметка? Креирај сметка
Салати
Додадено во омилени
Хумус Салата
By Vega
180 ДЕН
Веган Протеин Салата
By Vega
180 ДЕН
Шеф Салата
By Amigos Mexican Restaurant & Bar
350 ДЕН
Цезар Салатa
By Balkanika
260 ДЕН
Цезар Вафла Салата
By Martini
210 ДЕН
Фреш Вафла Салата
By Martini
170 ДЕН
Рукола Вафла Салата
By Martini
190 ДЕН
Прованса Салата
By BKW Hybrid Bar
290 ДЕН
Нане-Нане Салата
By BKW Hybrid Bar
320 ДЕН
Цезар Салата
By BKW Hybrid Bar
290 ДЕН
Маракеш Салата
By BKW Hybrid Bar
250 ДЕН
Домат салата со печурки
By Gran Club
130 ДЕН
Цезар салата
By Gran Club
170 ДЕН
Туна Салата
By Gran Club
150 ДЕН
Power Salad
By Brick Eat
240 ДЕН
Oреов Лад Салата
By Oreov Lad
230 ДЕН
Рукола Салата
By Oreov Lad
240 ДЕН
Капрезе Салата
By Oreov Lad
180 ДЕН
Цезар салата
By Skopski Merak
260 ДЕН
Капрезе салата
By Skopski Merak
230 ДЕН
Туна салата
By Skopski Merak
250 ДЕН
Селска салата
By Skopski Merak
190 ДЕН
Рома салата
By Skopski Merak
260 ДЕН
Француска Салата
By Skopski Merak
330 ДЕН
Фреш Салата
By Skopski Merak
150 ДЕН
Салата Скопски Мерак
By Skopski Merak
330 ДЕН
Шопска Салата
By Skopski Merak
150 ДЕН
Шеф Салата
By Skopski Merak
330 ДЕН
Свежа Mешана Салата
By Skopski Merak
180 ДЕН
Мешана Свежа Салата
By Balkanika
120 ДЕН
Шопска Салата
By Balkanika
150 ДЕН
Македонска Салата
By Balkanika
120 ДЕН
Цезар Салата
By Backyard
230 ДЕН
Италијанска Салата
By Backyard
230 ДЕН
Примавера Салата
By Skopski Merak
150 ДЕН
Македонска Салата
By Skopski Merak
150 ДЕН
Цезар Салата
By Pub Porta
220 ДЕН
Цезар Салата
By Sugar Cube
180 ДЕН
Туна Салата
By Sugar Cube
160 ДЕН
Мешана Салата
By Sugar Cube
110 ДЕН
Шопска салата
By Sugar Cube
120 ДЕН
Цезар Салата
By White Horse
190 ДЕН
Витаминска Салата
By White Horse
160 ДЕН
Туна Салата
By White Horse
170 ДЕН
Салата со просо
By Melem od vkusovi
220 ДЕН
Житен оброк со овесни снегулки и праска
By Melem od vkusovi
170 ДЕН
Мексиканска Салата
By Melem od vkusovi
160 ДЕН
Салата со кефир и ротквица
By Melem od vkusovi
170 ДЕН
Салата со хумус
By Melem od vkusovi
140 ДЕН
Салата Есенско Шаренило
By Melem od vkusovi
210 ДЕН
Томата Салата
By Public Room
220 ДЕН
Салата Тетовска Рапсодија
By Public Room
240 ДЕН
Витаминска Салата
By Public Room
180 ДЕН
Вкусна Салата
By Public Room
220 ДЕН
Мешана Салата
By Enriko
150 ДЕН
Тробојна Салата
By Enriko
180 ДЕН
Цезар Салата
By Enriko
260 ДЕН
Капрезе Салата
By Enriko
170 ДЕН
Таратор
By Enriko
140 ДЕН
Витаминска Салата
By Fast Food Petle
90 ДЕН
Ева Салата
By Fast Food Petle
120 ДЕН
Цезар Салата
By Fast Food Petle
140 ДЕН
Цезар Салата
By The Pizza Place
180 ДЕН
Витаминска Салата
By The Pizza Place
160 ДЕН
Таратор Салата
By Idadija M
100 ДЕН
Шопска Салата
By Idadija M
120 ДЕН
Македонска Салата
By Idadija M
120 ДЕН
Салата со свежи печурки
By Soho House
170 ДЕН
Сохо Салата
By Soho House
260 ДЕН
Туна Салата
By Soho House
250 ДЕН
Веган Протеин Салата
By Soho House
250 ДЕН
Грчка Салата
By Idadija M
140 ДЕН
Greens Salad
By DREN
180 ДЕН
Beet Carrot Tagliatelle
By DREN
150 ДЕН
Tofu Salad
By DREN
200 ДЕН
Spicy Kinoa Salad
By DREN
180 ДЕН
Мешана Салата
By Idadija M
90 ДЕН
Компир Салата
By Idadija M
100 ДЕН