FoodGuru MK
Loading...

Драги гуруа, за викенд примаме нарачки од 12.00-19:30 !

Додадено во кошничка!
Normal Mode
Fitness Mode
Normal Mode
Fitness Mode
Категории на храна
Појадоци
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Фитнес Храна
Ресторани »
Најави се
Појадоци
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Фитнес Храна
Најави се на
Погрешена eMail адреса. Пробај повторно!
Запомни ме?
Forgot Password?
Немаш сеуште сметка? Креирај сметка
Пица & Пастрмајлија
Додадено во омилени
Капричиоза
By SK Mabel 2020
240 ДЕН
Мабел Пица
By SK Mabel 2020
240 ДЕН
Карбонара Таљатели
By Martini
260 ДЕН
Кватро Формаџи Шпагети
By Martini
260 ДЕН
Фрути Ди Маре Шпагети
By Martini
290 ДЕН
Пилешко Рижото
By Martini
240 ДЕН
Фрути Ди Маре Рижото
By Martini
290 ДЕН
Свинска Пастрмајлија
By Pizza House
140 ДЕН
Пица Македонка
By Pizza House
230 ДЕН
Капричиоза
By Pizza House
240 ДЕН
Маргарита
By Pizza House
220 ДЕН
Пилешка Пастрмајлија
By Pizza House
110 ДЕН
Посна Пица
By Pizza House
200 ДЕН
Пеперони
By Pizza House
260 ДЕН
Кватро Формаџи
By Pizza House
290 ДЕН
Пица Пршута
By Pizza House
280 ДЕН
Ориентал де Лукс
By Pizza House
260 ДЕН
Капричиоза
By Zanzibar
260 ДЕН
Пица Македонка
By Zanzibar
280 ДЕН
Дијаволо Пица
By Zanzibar
300 ДЕН
Пица Занзибар
By Zanzibar
350 ДЕН
Пица Пршуто
By Zanzibar
350 ДЕН
Безглутенска Пица
By Zanzibar
290 ДЕН
Калцоне
By Gran Club
130 ДЕН
Свинска Пастрмајлија
By Gran Club
180 ДЕН
Пилешка Пастрмајлија
By Gran Club
180 ДЕН
Пица Везувио
By Gran Club
190 ДЕН
Пица Мајонеза
By Gran Club
220 ДЕН
Пица Кулен
By Gran Club
230 ДЕН
Пица 4 Сирења
By Gran Club
250 ДЕН
Капричиоза
By Gran Club
230 ДЕН
Маргарита
By Gran Club
190 ДЕН
Пица Сендвич
By Pizza House
150 ДЕН
Пастрмајлија - Голема
By Skopski Merak
330 ДЕН
Пастрмајлија - Мала
By Skopski Merak
210 ДЕН
Пилешка Пица
By Gran Club
210 ДЕН
Пица Вегетаријана
By Gran Club
190 ДЕН
Пица Порта
By Pub Porta
320 ДЕН
Капричиоза
By Brick Eat
280 ДЕН
Пица Кулен
By Brick Eat
280 ДЕН
Маргарита
By Brick Eat
240 ДЕН
Mаргарита
By Enriko
250 ДЕН
Пица Кулен
By Enriko
360 ДЕН
Пица Енрико
By Enriko
340 ДЕН
Капричиоза
By Enriko
330 ДЕН
Пица Кватро Салами
By Enriko
360 ДЕН
Пастрмајлија
By Enriko
270 ДЕН
Панцерота
By Enriko
120 ДЕН
Пица Хаваи
By Enriko
330 ДЕН
Пица Кордон Блу
By Enriko
330 ДЕН
Пица Помодорина
By Enriko
280 ДЕН
Пица Рукола
By Enriko
350 ДЕН
Пица 5 Сирења
By SK Mabel 2020
280 ДЕН
Капричиоза со зеленчук
By Enriko
330 ДЕН
Капричиоза
By Avanti
290 ДЕН
Парма Пица
By Avanti
330 ДЕН
Маргарита
By Avanti
260 ДЕН
Пица Диаволо
By Avanti
290 ДЕН
Пица 4 Сирења
By Avanti
330 ДЕН
Пица Аванти
By Avanti
330 ДЕН
Пастрмајлија
By Avanti
270 ДЕН
Капричиоза Пица
By Hotel Russia
240 ДЕН
Штипска Пилешка Пастрмајлија
By Gustoso
240 ДЕН
Штипска Свинска Пастрмајлија
By Gustoso
240 ДЕН
Пица Зелена
By Enriko
270 ДЕН
Пица Вргањ
By Enriko
350 ДЕН
Пица Вегетаријана
By Enriko
280 ДЕН
Пица Кватро Салами
By Enriko
360 ДЕН
Пица Диаволо
By Enriko
350 ДЕН
Пица Рукола
By Enriko
340 ДЕН
Пица Стелато
By Enriko
330 ДЕН
Пица Капричиоза
By Big Five
250 ДЕН
Пица Биг Фајв
By Big Five
290 ДЕН
Пица Тиквици
By Enriko
290 ДЕН
Пица Свински - Телешки Пршут
By Enriko
340 ДЕН
Пица Вегетаријана
By Veneto
300 ДЕН
Пица Капричиоза
By Veneto
310 ДЕН
Пица Кватро Стаџоне
By Veneto
350 ДЕН
Пица Пеперони
By Veneto
350 ДЕН
Пица Капрезе
By Veneto
350 ДЕН
Пица Пршуто Фунги
By Veneto
400 ДЕН
Пица Кватро Формаџи
By Veneto
380 ДЕН
Пица Венето
By Veneto
410 ДЕН
Пица Туна
By Veneto
310 ДЕН
Пица Фунги
By Veneto
320 ДЕН