FoodGuru MK
Loading...

Драги гуруа, за викенд примаме нарачки од 12.00-19:30 !

Додадено во кошничка!
Normal Mode
Fitness Mode
Normal Mode
Fitness Mode
Категории на храна
Појадоци
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Фитнес Храна
Ресторани »
Најави се
Појадоци
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Фитнес Храна
Најави се на
Погрешена eMail адреса. Пробај повторно!
Запомни ме?
Forgot Password?
Немаш сеуште сметка? Креирај сметка
Бургери & Сендвичи
Додадено во омилени
Classic Cheeseburger
By M'S Street Food
250 ДЕН
Double Cheeseburger
By M'S Street Food
360 ДЕН
BBQ Bacon Burger
By M'S Street Food
320 ДЕН
Мексички Бургер
By M'S Street Food
320 ДЕН
Пламенко Бургер
By M'S Street Food
320 ДЕН
Шампионски Бургер
By M'S Street Food
300 ДЕН
Crispy Chicken Burger
By M'S Street Food
200 ДЕН
Trinity Burger
By SK Mabel 2020
260 ДЕН
Crispy Sandwich
By Brisket Sandwich Bar
190 ДЕН
Brisket Sandwich
By Brisket Sandwich Bar
240 ДЕН
Belly Sandwich
By Brisket Sandwich Bar
220 ДЕН
Brisket Burger
By Brisket Sandwich Bar
240 ДЕН
Fish Sandwich
By Brisket Sandwich Bar
200 ДЕН
Chorizo Burger
By Brisket Sandwich Bar
260 ДЕН
Brisket Sandwich Растурен
By Brisket Sandwich Bar
240 ДЕН
Crispy Растурен
By Brisket Sandwich Bar
200 ДЕН
Јунешки Сендвич
By Konec
220 ДЕН
Sweet Mayo Sandwich
By Konec
200 ДЕН
Pulled Pork BBQ Sandwich
By Konec
200 ДЕН
Brisket Burger Растурен
By Brisket Sandwich Bar
250 ДЕН
Barfly Gourmet Burger
By BKW Hybrid Bar
380 ДЕН
Bourbon Street Four Roses
By BKW Hybrid Bar
380 ДЕН
Taftalidze Funk Burger
By BKW Hybrid Bar
380 ДЕН
Hamburger
By Fast Food Petle
220 ДЕН
Chicken Burger
By Fast Food Petle
210 ДЕН
Classic Double Cheeseburger
By Brick Eat
280 ДЕН
Камел Хамбургер
By BKW Hybrid Bar
190 ДЕН
M'S Special Burger
By M'S Street Food
300 ДЕН
Дијаволо Сендвич
By Zanzibar
150 ДЕН
Вегетале Сендвич
By Zanzibar
150 ДЕН
Сендвич со сирење и павлака
By Gran Club
120 ДЕН
Гран Сендвич
By Gran Club
150 ДЕН
Сендвич со свински врат
By Gran Club
120 ДЕН
Цезар Сендвич
By Gran Club
140 ДЕН
Пиано Сендвич
By Pizza House
180 ДЕН
Сендвич со кулен
By Gran Club
130 ДЕН
Сендвич со шунка
By Gran Club
130 ДЕН
Вегетаријански Сендвич
By Gran Club
130 ДЕН
Buffalo Hot Chicken Burger
By Pub Porta
230 ДЕН
Селски Сендвич
By Pub Porta
160 ДЕН
Ригел Сендвич
By White Horse
200 ДЕН
Кан Сендвич
By White Horse
160 ДЕН
Торнадо Сендвич
By White Horse
200 ДЕН
Пилгрим Сендвич
By White Horse
180 ДЕН
Довер Сендвич
By White Horse
160 ДЕН
Ангус Сендвич
By White Horse
230 ДЕН
Хидалго Сендвич
By White Horse
190 ДЕН
Бургер
By Public Room
280 ДЕН
Сендвич Еуфорија
By Public Room
170 ДЕН
Сендвич Љубов
By Public Room
190 ДЕН
Сендвич Задоволство
By Public Room
170 ДЕН
Сендвич Парма
By Public Room
180 ДЕН
Италијански Сендвич
By Enriko
180 ДЕН
Енрико Сендвич
By Enriko
140 ДЕН
Рукола Сендвич
By Enriko
170 ДЕН
Вегетаријански Сендвич
By Enriko
140 ДЕН
Туна Сендвич
By Enriko
150 ДЕН
Чикен бургер со текила
By SK Mabel 2020
190 ДЕН
Веге бургер со тиквички, печурки и морков
By SK Mabel 2020
240 ДЕН
Д Бургер
By SK Mabel 2020
299 ДЕН
Вулкан Бургер
By SK Mabel 2020
220 ДЕН
Бургер 2020
By SK Mabel 2020
230 ДЕН
Веге бургер со црн грав
By SK Mabel 2020
250 ДЕН
Веге бургер со леќа
By SK Mabel 2020
230 ДЕН
Веге бургер со сладок компир и печурки
By SK Mabel 2020
270 ДЕН
Чизи Халапењо Бургер
By Pub Porta
260 ДЕН
Домашен Сендвич
By Enriko
150 ДЕН
Свински Онион Сендвич
By Konec
210 ДЕН
Јунешки Онион Сендвич
By Konec
230 ДЕН
Парма Сендвич
By Soho House
210 ДЕН
Салмон Сендвич
By Soho House
220 ДЕН
Моцарела Авокадо Сендвич
By Soho House
210 ДЕН
Тунакадо Сендвич
By Soho House
210 ДЕН
Сендвич Дрен
By DREN
250 ДЕН
Сани Бургер
By Hotel Russia
280 ДЕН
Bull's Burger
By Bull's Burger
210 ДЕН
Bull's White Burger
By Bull's Burger
140 ДЕН
Bull's Bacon Burger
By Bull's Burger
170 ДЕН
Bull's Hot Burger
By Bull's Burger
125 ДЕН
Bull’s Cheeseburger
By Bull's Burger
140 ДЕН
Vegge Sandwich
By Bull's Burger
85 ДЕН
Bull’s Chicken Burger
By Bull's Burger
130 ДЕН
Bull’s Cheese Chicken Burger
By Bull's Burger
170 ДЕН
Spicy Burger
By M'S Street Food
320 ДЕН
Клуб Сендвич
By Casa Cubana
155 ДЕН
Burger Santiago de Cuba
By Casa Cubana
390 ДЕН
Кубано Сендвич
By BKW Hybrid Bar
250 ДЕН
М’S Baconator
By M'S Street Food
310 ДЕН
Blue Cheese Burger
By M'S Street Food
270 ДЕН
Hamburger
By M'S Street Food
220 ДЕН
Ројал Чикен Бургер
By Casa Cubana
190 ДЕН
Чизбургер
By Casa Cubana
170 ДЕН
Карнитас Сендвич
By Tex Mex Puerta
200 ДЕН
Crispy Chicken Burger
By Fast Food Petle
230 ДЕН
Сендвич со пршута
By Enriko
160 ДЕН
The Mia Wallace Overdose
By SubFiction
180 ДЕН
Smokin’ Honey Bunny
By SubFiction
220 ДЕН
The Chicken Marselus
By SubFiction
200 ДЕН
The Gimp’s Avocontrol
By SubFiction
220 ДЕН
Vincent Vegan
By SubFiction
170 ДЕН
Sacre Bleu Royale
By SubFiction
220 ДЕН
Mushroom Cloud Layer
By SubFiction
240 ДЕН
The Big Kahuna
By SubFiction
260 ДЕН
Two Shakes of a Pig’s Tail
By SubFiction
250 ДЕН
Panda From Mexico
By SubFiction
240 ДЕН
Marvin’s Brains
By SubFiction
220 ДЕН
Buffalo Bill
By Burgerslut
280 ДЕН
The Pioneer
By Burgerslut
230 ДЕН
Cranchy Ranch
By Burgerslut
220 ДЕН
Holy Smoke
By Burgerslut
190 ДЕН
The Rooster
By Burgerslut
230 ДЕН
The Ring of Fire
By Burgerslut
220 ДЕН
The Royal Stack
By Burgerslut
250 ДЕН
Cheeseburger
By Burgerslut
190 ДЕН
El Gringo
By Burgerslut
230 ДЕН
Donnie Brasco
By Burgerslut
200 ДЕН
The Godmother
By Burgerslut
200 ДЕН
Big Mac Tribute
By Burgerslut
220 ДЕН
Captain Jack Sparrow
By Burgerslut
220 ДЕН
Notorious P.I.G
By Burgerslut
230 ДЕН
The Cowgirl
By Burgerslut
230 ДЕН
The Mad Scientist
By Burgerslut
250 ДЕН
The Belly of the Beast
By Burgerslut
230 ДЕН
Easy Bird
By Burgerslut
170 ДЕН
Crazy Rooster
By Burgerslut
230 ДЕН
Oliver Twist
By Burgerslut
230 ДЕН
Balkan-Kan
By Burgerslut
200 ДЕН
Joey Tribbiani
By Burgerslut
230 ДЕН
The Duchess
By Burgerslut
230 ДЕН
The Pickle Monster
By Burgerslut
160 ДЕН
Double Decker Burger
By BKW Hybrid Bar
320 ДЕН
Хот Дог со помфрит
By Big Five
110 ДЕН
Голем Тост
By Big Five
130 ДЕН
The Blueprint
By Burgerslut
230 ДЕН
The Cowboy
By Burgerslut
210 ДЕН
The Fat Butcher
By Burgerslut
280 ДЕН
The Pinnacle
By Burgerslut
210 ДЕН
Бургер Венето
By Veneto
350 ДЕН
Веге Машрум Сендвич
By Konec
220 ДЕН
Бургер Трето Око
By SK Mabel 2020
250 ДЕН
СС Чиз
By SK Mabel 2020
240 ДЕН
Мабел Бургер
By SK Mabel 2020
260 ДЕН
С.О.С Бургер
By SK Mabel 2020
280 ДЕН
Зеро Бургер
By SK Mabel 2020
220 ДЕН
Бургер 'Масин'
By Amigos Ljubljanska
450 ДЕН
Веге Бургер
By Amigos Ljubljanska
450 ДЕН
Помфрит
By Big Five
100 ДЕН
Green Vegan
By Breakfast Club by Shortbus
140 ДЕН
MRS Green
By Breakfast Club by Shortbus
180 ДЕН
MR Green
By Breakfast Club by Shortbus
200 ДЕН